Μαργαρίτης Κίρκος:  Η τρίτη ηλικία δικαιούται και χρειάζεται την στήριξη, βοήθεια και συμπαράσταση μας – Οι κυβερνήσεις αδιαφορούν

Μαργαρίτης Κίρκος: Η τρίτη ηλικία δικαιούται και χρειάζεται την στήριξη, βοήθεια και συμπαράσταση μας – Οι κυβερνήσεις αδιαφορούν

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της «Ελληνικής Λύσης» Μαργαρίτης Κίρκος, με αφορμή άλλη μια επίσκεψη του στο ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης, δήλωσε:

«Κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, είτε με τις συχνές επισκέψεις μου στο ΚΑΠΗ, αλλά και τις περιοδείες μου αυτά τα τέσσερα χρόνια σε όλο το νομό Έβρου, όπου στα χωριά μας αποτελούν την πλειοψηφία των κατοίκων, το λέω και στους ίδιους αλλά το φωνάζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Γιατί είναι οι γονείς μας και οι παππούδες μας, δημιούργησαν αυτό τον τόπο και δικαιούνται, χρειάζονται και πρέπει να έχουν την στήριξη, την βοήθεια, την αγάπη και την συμπαράσταση μας.

Δυστυχώς οι κυβερνήσεις διαχρονικά, τους έχουν εγκαταλείψει. Τους έκοψαν τις συντάξεις, «εξαφάνισαν» την 13η και 14η σύνταξη, αλλά και τα αποθεματικά των ταμείων τους. Χρήματα που δούλεψαν μια ζωή και τώρα τους έχουν υποχρεώσει να ζουν με ψίχουλα ή τους δίνουν… φιλοδωρήματα με επιδόματα, χωρίς ίχνος τσίπας. Δικαιώθηκαν στα δικαστήρια και δεν τους καταβάλλουν τα χρήματα που ετσιθελικά και απάνθρωπα τους στέρησαν. Τους επέβαλλαν την προσωπική διαφορά και τώρα χιλιάδες δεν μπορούν να πάρουν ούτε τα ελάχιστα ευρώ των αστείων αυξήσεων, με τις οποίες η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να τους ξεγελάσει.

Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας είναι περήφανοι. Δεν παρακαλούν, αλλά απαιτούν αυτά που δικαιούνται. Τους κόπους μιας ζωής που οι κυβερνώντες ανερυθρίαστα τους στερούν όλα αυτά τα χρόνια. Πάνω από όλα όμως, απαιτούν σεβασμό. Στις συχνές συζητήσεις που έχω μαζί τους σε όλο το νομό Έβρου, διαπιστώνω ότι και αυτοί έχουν συνειδητοποιήσει πως για να αλλάξει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. Η «Ελληνική Λύση» και ο Κυριάκος Βελόπουλος. Γι’ αυτό στις εκλογές της 21ης Μαίου θα μας στηρίξουν με την ψήφο τους».