Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου: Αποθέωση Ζαμπούκη απ’ τους κυπελλούχους της Αλεξανδρούπολης και βραβεύσεις Τοροσίδη, Πουρλιοτόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου: Αποθέωση Ζαμπούκη απ’ τους κυπελλούχους της Αλεξανδρούπολης και βραβεύσεις Τοροσίδη, Πουρλιοτόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ήταν μόνο η συγκλονιστική εξέλιξη του χθεσινού τελικού του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, η παρουσία πάνω από 2.000 θεατών μετά από πολλά χρόνια, αλλά και κάποια ακόμα ενδιαφέροντα γεγονότα που διαδραματίστηκαν.

Όπως για παράδειγμα, η… διπλή αποθέωση για τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και προπονητές της Αλεξανδρούπολης F.C μετά την απονομή του κυπέλλου που κατέκτησαν. Όταν λοιπόν ετοιμάστηκαν να βγουν την αναμνηστική φωτογραφία, κάλεσαν τον κ.Ζαμπούκη στο κέντρο των πανηγυρισμών και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ Sportsaddict.gr

Αμέσως μετά και με το κύπελλο στα χέρια, αλλά ανοίγοντας και σαμπάνιες, οι παίκτες… αποθέωσαν και πάλι τον δήμαρχο, αναγνωρίζοντας την πολύπλευρη στήριξη προς την ομάδα της Αλεξανδρούπολης F.C.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης βρέθηκε στην Ορεστιάδα για τον τελικό του κυπέλλου, μαζί με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Ενέργειας και Τραϊανούπολης Ελένη Ιντζεπελίδου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη. Παρακολούθησε τον τελικό δίπλα στον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και μετά την λήξη φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, παρέα με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη.

Μάλιστα επιβράβευσε τους κυπελλούχους ποδοσφαιριστές της πόλης του, καλύπτοντας τα έξοδα για τα επινίκεια στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης “PICO” της Αλεξανδρούπολης, όπου παίκτες τεχνική ηγεσία και διοίκηση γλέντησαν την κατάκτηση του κυπέλλου,.

Τιμήθηκαν οι Τοροσίδης, Πουρλιοτόπουλος

Τον τελικό παρακολούθησαν και δυο ποδοσφαιριστές που έγραψαν την δική τολυς ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζουν πλέον να προσφέρουν από άλλο πόστο. Ο διεθνής αμυντικός Βασίλης Τοροσίδης που τώρα ασχολείται με την ομάδα του χωριού του Άρη Πετεινού και μάλιστα αυτή μετέχει στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική μαζί με τον Ορέστη Ορεστιάδας και ο παλιός τερματοφύλακας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, που τώρα είναι υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης τους απένειμε τιμητικές πλακέτες στο ημίχρονο του τελικού.

Πριν την έναρξη, είχαμε παραδοσιακούς χορούς από τον Σύλλογο “Γέννημα”, είχαμε μια μικρή αναφορά στους φετινούς εορτασμούς για τα 100 χρόνια της Ορεστιάδας, ενώ στο ημίχρονο μικρά αγόρια και κορίτσια έπαιξαν ποδόσφαιρο και καταχειροκροτήθηκαν.

 

Αφήστε το σχόλιό σας