Τοψίδης: “Εξαφανισμένος” μετά το δημοσίευμα στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” ότι δικάζεται γιατί χτύπησε γυναίκα – Θα απαντήσει δημόσια;

Τοψίδης: “Εξαφανισμένος” μετά το δημοσίευμα στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” ότι δικάζεται γιατί χτύπησε γυναίκα – Θα απαντήσει δημόσια;

Εκκωφαντική σιωπή υπάρχει από την πλευρά του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ Τάκη Τοψίδη, μετά το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με αυτό, ο κ.Τοψίδης θα καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου στις αρχές του 2024 και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και με πρόθεση προκάλεσε σωματικές βλάβες (σωματική κάκωση) στην Σταματία Χατζημιχαήλ, χτυπώντας την με το χέρι του. στο κεφάλι. Με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί επί 3 ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η κατηγορία είναι απλή σωματική βλάβη και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα κατηγορείται (ο Τοψίδης) ότι επιτέθηκε στη Σταματία Χατζημιχαήλ χτυπώντας την με το χέρι του στην αριστερή προσωπική χώρα και στο λαιμό και με γροθιά στο τριχωτό της κεφαλής, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σε αυτήν κάκωση κεφαλής, κεφαλαλγία, ζάλη και εκχύμωση μέσου δακτύλου αριστερού άκρου ποδιού. Με αυτό κατηγορητήριο θα καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου ο αποτυχών το 2019 και εκ νέου υποψήφιος, όπως ο ίδιος έχει δηλώνει, Περιφερειάρχης ΑΜΘ.

Ο κ.Τοψίδης όλες αυτές τις μέρες είναι κυριολεκτικά εξαφανισμένος και παρότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ” έχει αναδημοσιευθεί εκτός του Evros-news.gr και σε πολλά ακόμα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όλης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, δεν έκανε την παραμικρή δήλωση. Αν και εκδίδει ανακοινώσεις ως Επιμελητήριο Έβρου και ως “Περιφερειακή Σύνθεση” για… ψύλλου πήδημα, τώρα αποφεύγει να βγει δημόσια και να απαντήσει. Γιατί παλαιότερα υποστήριζε ότι δεν συνέβη το παραμικρό και μόνο υπήρξε μία απλή λεκτική ένταση, όταν τον περασμένο Οκτώβριο το Evros-news.gr αλλά και κάποια ακόμα ΜΜΕ του Έβρου αλλά και πολλές ιστοσελίδες της Αθήνας αναφέρθηκαν στην επίθεση που έκανε εναντίον της γυναίκας επαγγελματία κ.Χατζημιχαήλ στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Έβρου, κατά την διαδικασία παράδοσης του ακινήτου.
Τώρα που τα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” αναφέρουν ότι παραπέμπεται να δικαστεί με συγκεκριμένη κατηγορία, ότι δηλαδή προκάλεσε σωματική βλάβη σε γυναίκα, το μόνο που επιχειρεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ φανερά αμήχανος, είναι με κάποιες δημόσιες εμφανίσεις του ή δηλώσεις για άλλα ζητήματα, να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον. Όπως έκανε για παράδειγμα με την παρουσία του στην Καβάλα, όπου φωτογραφήθηκε με την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου, σε εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας κ.Ερυφυλλίδη.
Να την χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ την βουλευτίνα τους, η οποία φωτογραφίζεται χαμογελαστή δίπλα σε έναν που θα δικαστεί γιατί χτύπησε γυναίκα προκαλώντας της σωματική βλάβη. Αλλά όταν έχεις στο κόμμα σου ως Ευρωβουλευτή τον Γεωργούλη που καταγγέλθηκε για βιασμό και ξυλοδαρμό γυναίκας, γιατί να μην ποζάρεις χαμογελαστή δίπλα στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Τάκη Τοψίδη που κατηγορείται ότι χτύπησε γυναίκα, όπως κάνει η κ.Ελευθεριάδου.