Δεν επισκέφθηκαν, αγνόησαν προκλητικά τον υπόλοιπο Έβρο οι πολιτικοί αρχηγοί – Μόνο ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης περιόδευσε

Δεν επισκέφθηκαν, αγνόησαν προκλητικά τον υπόλοιπο Έβρο οι πολιτικοί αρχηγοί – Μόνο ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης περιόδευσε

Μόνο στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκαν και δεν επισκέφθηκαν, αγνόησαν και σνόμπαραν τον υπόλοιπο Έβρο, κεντρικό και βόρειο, αλλά ακόμα και περιοχές του νότιου τμήματος, οι πολιτικοί αρχηγοί.

Με εξαίρεση τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος περιόδευσε σε όλο το μήκος του ακριτικού μας νομού, από την Ορεστιάδα σε Διδυμότειχο, Σουφλί, Φέρες και Αλεξανδρούπολη, δυστυχώς όλοι οι υπόλοιποι έδειξαν με την στάση και την συμπεριφορά τους ότι γι’ αυτούς Έβρος είναι μόνο η Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα και σε αυτήν έμειναν για λίγη ώρα, κάνοντας απλά μια βόλτα στο κέντρο της πόλης ή παραχωρώντας απλά συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Πρώτος βρέθηκε στην περιοχή μας και επέλεξε απλά να κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την Αλεξανδρούπολη, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους του ΜΕΡΑ25 και κάνοντας δηλώσεις, ο επικεφαλής του Γιάνης Βαρουφάκης.

Ακολούθησε την επόμενη ημέρα ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, που… ξεπέταξε όλο τον Έβρο με δυο ώρες βόλτας και μερικές δηλώσεις σε οπαδούς του σε καφέ της Αλεξανδρούπολης. Οι διαδόσεις των τοπικών στελεχών του ότι μπορεί να πάει στον βόρειο Έβρο, όπου παλαιότερα το κόμμα του είχε σημαντική δύναμη, αποδείχθηκαν απλά διαδόσεις.

Ο Βελόποιυλος δεν είχε καν τους δυο

από τους υποψήφιους βουλευτές μαζί του

Αδιανόητη επίσης η επιλογή του Προέ3δρου της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκου Βελόπουλου, να κάνει απλά μια βόλτα στην λαϊκή αγορά της Αλεξανδρούπολης, να πιει καφέ με τους υποψήφιους βουλευτές του σε παραλιακή καφετέρια της πόλης και μετά να παραχωρήσει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου συνέντευξη Τύπου. Όταν το κόμμα του, αλλά και οι υποψήφιοι βουλευτές του στον Έβρο έχουν κάνει “σημαία” τους το θέμα επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου, ο κ.Βελόπουλος επέλεξε απλά ένα πέρασμα από την Αλεξανδρούπολη.

Το επίσης φοβερό είναι, πως δεν είχε μαζί του και τους δυο από τους έξι υποψήφιους βουλευτές του στον Έβρο, τον Παντελή Σκαρλάτο που είναι από την Θεσσαλονίκη και την κ.Γιανναράκου που ζει στον Πειραιά και δεν έχει έρθει ποτέ στον Έβρο. Δεν έχει ξαναγίνει, να πλησιάζουν οι εκλογές της 21ης Μαίου και δυο υποψήφιοι βουλευτές ενός κόμματος να μην έχουν εμφανιστεί ούτε λεπτό στον Έβρο, ούτε όταν τον επισκέπτεται ο Πρόεδρος τους κ.Βελόπουλος.

Την Παρασκευή έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας,

απλά για μια βόλτα στην Αλεξανδρούπολη

Τελευταίος έρχεται την Παρασκευή 12 Μαίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας , αλλά και αυτός δεν θα πάει πουθενά αλλού, παρά μόνο θα κάνει μια βόλτα στην Αλεξανδρούπολη και θα μιλήσει για λίγο σε όσους οπαδούς του συγκεντρωθούν κάτω από τα γραφεία του κόμματος επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στον κάθετο πεζόδρομο.

Μοναδική εξαίρεση λοιπόν ήταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που είναι και υποψήφιος βουλευτής Έβρου. Αυτός επέλεξε τον περασμένο Απρίλιο να ξεκινήσει από την πρώτη πόλη της Ελλάδας και της Ευρώπης, την Ορεστιάδα και στη συνέχεια βρέθηκε στο Διδυμότειχο, το Σουφλί, τις Φέρες και την Αλεξανδρούπολη. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο και αν δεν θέλουν να την παραδεχθούν τα τοπικά στελέχη ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, “Ελληνικής Λύσης” και ΜΕΡΑ25.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*