Διδυμότειχο: Σύμβαση έργου για επισκευή σχολικών κτιρίων, υπέγραψε ο δήμαρχος Ρ.Χατζηγιάννογλου με εταιρεία… υποψήφιου δημάρχου

Διδυμότειχο: Σύμβαση έργου για επισκευή σχολικών κτιρίων, υπέγραψε ο δήμαρχος Ρ.Χατζηγιάννογλου με εταιρεία… υποψήφιου δημάρχου

Σε υπογραφή της σύμβασης του έργου με τίτλο ‘’Επισκευή-Συντήρηση σχολικών κτηρίων 2020-2021 με προϋπολογισμό μελέτης <<80.637,10 ευρώ>> (χωρίς Φ.Π.Α) και <<99.990,00 ευρώ>>, προχώρησε ο δήμος Διδυμοτείχου.

Η συγκεκριμένη σύμβαση υπογράφηκε από τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου με την εταιρεία του… υποψήφιου δημάρχου Ορεστιάδας Αδαμάντιου Παπαδόπουλου. Το έργο βέβαια αφορά κάποιες πολύ απλές παρεμβάσεις, όπως την αποκατάσταση του αλεξικέραυνου στο Γυμνάσιο Μεταξάδων και την ανακατασκευή των ηλεκτρικών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου. Όμως εκλογές πλησιάζουν και η δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου που ελάχιστα έκανε, προσπαθεί με τέτοιες ανακοινώσεις να παρουσιάζει κάποιο έργο.

Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω μελέτη αφορά :

  • Την πλήρη ανακατασκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου καθώς η υφιστάμενη εγκατάσταση είναι πολύ παλιά με μικρό αριθμό ηλεκτρικών γραμμών και σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα αφενός να μην είναι λειτουργική και αφετέρου είναι επικίνδυνη για πρόκληση πυρκαγιάς και ηλεκτροπληξίας.
  • Την αποκατάσταση του αλεξικέραυνου στο κτίριο του Γυμνασίου Μεταξάδων. Συγκεκριμένα έπειτα από εργασίες ανακατασκευής της στέγης , προέκυψε η αναγκαιότητα αποκατάστασης του δικτύου του αλεξικέραυνου , για αυτό με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η αποκατάσταση των γραμμών με την τοποθέτηση του κατάλληλου αγωγού (συμπεριλαμβανομένων απαραίτητων στηριγμάτων ) στα τμήματα που λείπουν .

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*