Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της “Ελληνικής Λύσης” Κίρκος Μαργαρίτης, μιλάει στο Evros-news.gr (BINTEO)

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της “Ελληνικής Λύσης” Κίρκος Μαργαρίτης, μιλάει στο Evros-news.gr (BINTEO)

-“Επαναλαμβάνω την δημόσια δέσμευση μου: Αν εκλεγώ βουλευτής, τον μισθό μου θα τονξ μοιράζω σε οικογένειες του Έβρου που έχουν ανάγκη”

-Ο λαός του Έβρου που βλέπει τον τόπο μας να ερημώνει από την διαχρονική αδιαφορία των Κυβερνήσεων, ξέρει ότι ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. Ψηφίζει “Ελληνική Λύση” και Κίρκο Μαργαρίτη

Το εγκαινιάζει σήμερα, μια εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαίου, σειρά συνεντεύξεων με υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων.

Κάνουμε αρχή με τον υποψήφιο βουλευτή Έβρου της “Ελληνικής Λύσης” Κίρκο Μαργαρίτη, ο οποίος με την απλότητα, καθαρότητα, ειλικρίνεια, εντιμότητα και μαχητικότητα που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, στέλνει το δικό του μήνυμα στους Εβρίτες ψηφοφόρους. Ότι στην κάλπη της άλλης Κυριακής, για να αποκτήσει ο ακριτικός Έβρος δυνατή και αυθεντική φωνή, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. Η “Ελληνική Λύση” και ο Κίρκος Μαργαρίτης βουλευτής για να αποτελέσει την φωνή του κάθε Εβρίτη και Εβρίτισσας. Μάλιστα ο κ.Κίρκος, Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του κόμματος του τα προηγούμενα χρόνια με απόφαση του Προέδρου Κυριάκου Βελόπουλου, συστήνεται ποιος είναι στους πολίτες.

Παράλληλα επαναλαμβάνει την ξεκάθαρη δέσμευση του:

“Τον βουλευτικό μου μισθό, θα τον μοιράζω σε οικογένειες του Έβρου που έχουν ανάγκη και θα υποδεικνύουν οι αρμόδιες υπηρεσίες”

Ακούστε όσα ενδιαφέροντα δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου Κίρκος Μαργαρίτης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ιδιοκτήτη του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη.