Επίσκεψη Χαρδαλιά, Μεϊμαράκη στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης και στα μεταγωγικά πλοία ENDURANCE (ΗΠΑ), SEVERINE (Ιταλία)

Επίσκεψη Χαρδαλιά, Μεϊμαράκη στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης και στα μεταγωγικά πλοία ENDURANCE (ΗΠΑ), SEVERINE (Ιταλία)

Επίσκεψη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Ευρωβουλευτής, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, έχοντας δίπλα του τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου.

Όλοι μαζί ξεναγήθηκαν στο θηριώδες αμερικανικό μεταγωγικό “ENDURANCE” που “έδεσε” στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το πρωί της Κυριακής 14 Μαίου, μεταφέροντας στρατιωτικό υλικό των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ που ανήκουν στο ΝΑΤΟ. Η ξενάγηση έγινε από τoν Master του πλοίου Glenn E. Koshak.

Στη συνέχεια οι δυο πολιτικοί, βρέθηκαν στο δεύτερο μεταγωγικό πλοίο που έφτασε και αυτό χθες Κυριακή στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το ιταλικό μεταγωγικό “SEVERINE” (με σημαία Μάλτας) που βρίσκεται στη νότια προβλήτα και μεταφέρει στρατιωτικό υλικό του του Ιταλικού Στρατού που ανήκει στο ΝΑΤΟ. Η συνάντηση έγινε με τους επικεφαλής των logistics των ιταλικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ομιλία Μεϊμαράκη στις 7 το απόγευμα σε

πολιτική εκδήλωση της Ν.Δ. στο Δημοτικό Θέατρο

Να θυμίσουμε ότι το απόγευμα στις 19.00, ο Βαγγέλης Μείμαράκης θα μιλήσει στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης για τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαίου, στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της Ν.Δ. στον Έβρο. Θα απευθύνει μάλιστα χαιρετισμό και ο Νίκος Χαρδαλιάς, με την ιδιότητα του επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κυβερνώντος κόμματος.