Ευαγγελία Κοσμίδου: Στο χέρι των Εβριτών είναι αν θα προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά!

Ευαγγελία Κοσμίδου: Στο χέρι των Εβριτών είναι αν θα προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά!

Με αναφορά στην θωράκιση των συνόρων του Έβρου απέναντι στην παράνομη μετανάστευση, με πολλούς τρόπους από την Κυβέρνηση, η υποψήφια βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Ευαγγελία Κοσμίδου αναφέρει σε τοποθέτηση της εν όψειι των εκλογών της 21 Μαίου:

 

“Όλοι μας έχουμε μνήμες από την άνοιξη του 2020, όταν η Τουρκία μεθόδευσε την απόπειρα εισβολής παράνομων μεταναστών στη χώρα μας. Η αποφασιστικότητα των σωμάτων ασφαλείας ήταν καθοριστική για την διασφάλιση της Εθνικής μας ασφάλειας εκείνες τις μέρες.

Είναι η απόδειξη πως άμα θέλουμε, με την σωστή ηγεσία, μπορούμε να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα των συνόρων μας και την κοινωνική ειρήνη στις γειτονιές μας.

Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει έμπρακτα την αφοσίωση της σε αυτή τη γραμμή. Εκτός από τις προσλήψεις εκατοντάδων νέων συνοριοφυλάκων, που θα καταπραΰνουν και το δημογραφικό προβλημα του Νομού φέρνοντας νέες οικογένειες στον τόπο, έχει προχωρήσει και στην ανέγερση νέου φράχτη στον Έβρο, που στα σημεία όπου έχει ολοκληρωθεί οι μεταναστευτικές ροές εκμηδενίστηκαν. Σε συνέχεια αυτής της πολιτικής ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπέγραψε στις 31 Μαρτίου την επέκταση του φράχτη κατά 35 χιλιόμετρα, στόχος είναι να υπάρχει φράχτης καθόλο το μήκος του Έβρου.

Σε αντιδιαστολή η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα για τον φράχτη και το μεταναστευτικό είναι από επιεικώς άτολμη έως εντελώς απαράδεκτη! Όταν ήταν στην εξουσία και μέρος του παλιού φράχτη καταστράφηκε, δεν έκανε τίποτα για να τον επιδιορθώσει άμεσα, αντίθετα βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη δήλωναν περιχαρείς ότι η φύση έδωσε από μόνη της τέλος στο “πρόβλημα”.

Ταυτόχρονα, η αρμόδια Υπουργός για την Μεταναστευτική Πολιτική επιδιδόταν σε πρωτοφανή καλέσματα για την είσοδο μεταναστών στη χώρα σε μια εποχή με έντονες προσφυγικές ροές από τη Μέση Ανατολή. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά και φαίνονται από τις υπερπολαπλάσιες αφίξεις παράνομων μεταναστών της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ και την μείωση αυτών κατά 95% επί Νέας Δημοκρατίας!

Θλιβερή απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ίδιος ή πρόσφατη στάση του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωκοινοβούλιο, που στήριξε τροπολογία για την μη χρηματοδότηση του φράχτη στον Έβρο από Ευρωπαϊκούς πόρους, μεταφέροντας έτσι το κόστος στους Έλληνες φορολογούμενους. Στάση που κάνει ακόμα δυσκολότερη την εύρεση Ευρωπαϊκής λύσης στο πρόβλημα που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Να τονίσουμε ότι δεν υπήρξε καμία πειθαρχική επίπληξη στον ευρωβουλευτή με την Αξιωματική Αντιπολίτευση να υιοθετεί πλήρως την πράξη του εναντίων της χώρας μας!

Είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε στις 21 Μαΐου την πορεία της χώρας μας για τα επόμενα 4 χρόνια. Θέλουμε ανοιχτά σύνορα ή προστατευμένα; Θέλουμε δυνατή οικονομία και χαμηλή φορολογία ή την φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης;

Θέλουμε έναν Έβρο που θα έχουν μέλλον τα παιδιά μας ή απλά ένα πέρασμα προς την Ευρώπη; Την Κυριακή των εκλογών δίνουμε ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία για να συνεχίσουν το έργο τους!

Προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά!