Βόμβα από Διονύση Σαββόπουλο: “Ελπίζω σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Μας χρειάζεται σταθερότητα”

Βόμβα από Διονύση Σαββόπουλο: “Ελπίζω σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Μας χρειάζεται σταθερότητα”

Καλεσμένος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, ενώ αναφέρθηκε και στις εκλογές.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του» σχετικά με τις εκλογές και στη συνέχεια σημείωσε: «Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ».

όνισε πως σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά τα κόμματα, είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους.

Ωστόσο, στη συνέχεια έσπευσε να σημειώσει πως παρατηρεί ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολικής και αδικαιολόγητης αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα.

«Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββόπουλος, ενώ τόνισε ότι “δεν γνωρίζει καλύτερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη” για τα παραπάνω.

“Ο κόσμος έχει περάσει κρίση, επιδημίες, μετακινήσεις πληθυσμών, ελληνοτουρκικά, πόλεμο στην Ουκρανία”, συμπλήρωσε υπογραμμίζοντας ότι μέσα σε αυτές τις συνθήκες “φεύγουν ορισμένες ψευδαισθήσεις και σε αναγκάζουν να σκεφτείς περισσότερο τι είναι το βασικό, το κανονικό, το πιο επείγον”.

Σχολιάζοντας το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ο Διονύσης Σαββόπουλος αναφερόμενος σε όλους τους αρχηγούς – εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως είπε, – παρατήρησε “μέσα στην ευφυία τους και την αγάπη τους για την πατρίδα, μια φοιτητική ξεγνοιασιά”, ενώ έκανε λόγο για “μη κατασταλλαγμένα” πρόσωπα.

Αφήστε το σχόλιό σας