Χρήστος Δερμεντζόπουλος-συνέντευξη στο Evros-news: Ο λαός του Έβρου θα αποφασίσει ότι “Συνεχίζουμε Μαζί” (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρήστος Δερμεντζόπουλος-συνέντευξη στο Evros-news: Ο λαός του Έβρου θα αποφασίσει ότι “Συνεχίζουμε Μαζί” (ΒΙΝΤΕΟ)

-“Στα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές ποτέ δεν κρύφτηκα. Ήμουν εκεί να ακούσω τον κόσμο και να προσπαθήσω να βρεθούν λύσεις”

-“Πιστεύω ότι οι Εβρίτες θα αποφασίσουν με την ψήφο τους στις 21 Μαίου ότι… Συνεχίζουμε Μαζί και με Κυβέρνηση της Ν.Δ και με δική μου επανεκλογή”

Λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαίου, ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Δερμεντζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Evros-news.gr και τον ιδιοκτήτη του Κώστα Πιτιακούδη.

Σε αυτήν δεν… κρύφτηκε, αλλά απάντησε σε όλα τα ερωτήματα μας. Όπως δεν κρύφτηκε σύμφωνα με όσα μας είπε, στα προβλήματα, τις δυσκολίες αλλά και στιγμές που η Κυβέρνηση αντιμετώπισε την έντονη αντίδραση των Εβριτών. Πήρε λοιπόν θέση για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, θύμισε ότι ήταν μαζί με τον κόσμο στην πλατεία της Ορεστιάδας όταν ήρθε ο Νίτης Μηταράκης, αλλά και πως ο ίδιος πάλεψε προσωπικά και κατάφερε να υπάρξει πριμοδότηση της εντοπιότητας και έτσι 650 νέα παιδιά του Έβρου να προσληφθούν ως Συνοριοφύλακες.

Η συζήτηση μας με τον υποψήφιο βουλευτή Έβρου της Ν.Δ, πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του “Kerouac” στην Αλεξανδρούπολη (ευχαριστούμε τον Γρηγόρη Ευμορφόπουλο) και ο κ.Δερμεντζόπουλος ζήτησε από τους πολίτες του Έβρου να αποφασίσουν την Κυριακή ότι θα… Συνεχίσουν Μαζί με τη Ν.Δ ως Κυβέρνηση, αλλά και τον ίδιο ως βουλευτή.