Η εντυπωσιακή Lamborghini που… τράβηξε τα βλέμματα στην 19η Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης

Η εντυπωσιακή Lamborghini που… τράβηξε τα βλέμματα στην 19η Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης

Μια εντυπωσιακή Lamborghini που ήταν παρκαρισμένη στην είσοδο της 19ης Εμπορικής Έκθεσης Αλεξανδρούπολης ALEXPO 2023, ήταν αυτή που… τράβηξε όλα τα βλέμματα και “έκλεψε” την παράσταση.

Κατά την διάρκεια των 6 ημερών που διήρκησε η έκθεση, υπήρχαν και εταιρείες αυτοκινήτων που διαφήμιζαν και παρουσίαζαν διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων και τα επισκέφθηκαν πολλοί που ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάποιοι καινούργιο. Όμως η πανάκριβη Lamborghini που βλέπετε στην φωτογραφία, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, ούτε και όταν κυκλοφορούσε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Πολλοί αναρωτιούνταν σε ποιον ανήκει το πανάκριβο αυτό αυτοκίνητο με τις πινακίδες Θεσσαλονίκης.  Ιδιοκτήτης είναι ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) Ιωάννης Μασούτης, ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ο οποίος παρέστη στα εγκαίνια αλλά και στην συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής  της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 19ης Εμπορικής Έκθεσης Αlexpo 2023.

Όσο για την τιμή, είναι άγνωστη. Δεν γνωρίζουμε πάντως αν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκης Τοψίδης, ρώτησε τον κ.Μασούτη πόσα… ΚΑΤΟΥΣΤΑΡΚΑ την αγόρασε.