Βασίλης Τσολακίδης: Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει στο Evros-news.gr (BINTEO)

Βασίλης Τσολακίδης: Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει στο Evros-news.gr (BINTEO)

-Μια διαφορετική συνέντευξη που μας παραχώρησε το πατρικό του σπίτι, στο χωριό Νεοχώρι Ορεστιάδας

-Ο άνθρωπος που έφερε με προσωπικές του προσπάθειες την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στον ό9ρειο Έβρο, το εργοστάσιο δομικών υλικών YTONG-THRAKON στο Νεοχώρι, αναλύει το ρεαλιστικό του σχέδιο για ανάπτυξη της περιοχής

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Βασίλης Τσολακίδης, παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη στο Evros-news.gr, πέντε ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαίου.

Φανερά συγκινημένος που η συζήτηση μας έγινε στο πατρικό του σπίτι, στο Νεοχώρι Ορεστιάδας όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μίλησε τον ιδιοκτήτη του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη. Τόσο για την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση που ο ίδιος έφερε με προσωπικές του προσπάθειες στον βόρειο Έβρο, το εργοστάσιο δομικών υλικών YTONG-THRAKON, αλλά και το ρεαλιστικό του σχέδιο για την ανάπτυξη και το… ξαναζωντάνεμα της περιοχής που συρρικνώνεται δημογραφικά, αλλά και ολόκληρου του νομού.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με αποφάσεις του συνέβαλλε στην ανάπτυξη μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο, αναλύει πως μπορεί ο Έβρος αξιοποιώντας τα πολλά πλεονεκτήματα του να αναπτυχθεί ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Τονίζει πως τον δέχονται οι Εβρίτες  από την Σαμοθράκη έως το Ορμένιο, τις συζητήσεις που έχει μαζί τους όλο αυτό το διάστημα και εκφράζει την πίστη του πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, αλλά και την αισιοδοξία του πως και ο ίδιος με την ψήφο των συντοπιτών του θα μπορέσει να τους εκπρσωπήσει στην Βουλή, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει όσα πιστεύει ότι χρειάζεται ο τόπος μας.