ΒΙΝΤΕΟ: Η Ορεστιάδα “πλήγωσε” τον Πάρη Παπαδάκη: Ούτε… 40 ντόπιοι στην προεκλογική του ομιλία

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ορεστιάδα “πλήγωσε” τον Πάρη Παπαδάκη: Ούτε… 40 ντόπιοι στην προεκλογική του ομιλία

Ο βόρειος Έβρος και η Ορεστιάδα “πλήγωσε” τον Πάρη Παπαδάκη, τον υποψήφιο βουλευτή Έβρου με την “Ελληνική Λύση”, αφού ούτε… 40 δεν ήταν οι ντόπιοι που παραβρέθηκαν στην προεκλογική του ομιλία στο ξενοδοχείο “Ηλέκτρα” το περασμένο Σάββατο.

Σε μια περιοχή όπου ο δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρος του συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα”, υποψήφιος την Κυριακή 21 Μαίου με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, θεωρεί… προνομιακή του πεδίο, αφού συνέχεια επικαλείται την παρουσία του στις κινητοποιήσεις κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου, ο κόσμος του… γύρισε την πλάτη. Μπορεί ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής να επικαλείται ότι αγωνίστηκε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με το περίφημο “εγώ τράβηξα τα καλώδια απ’ τα ηχεία στην πλατεία Ορεστιάδας για να ακούγονται τα συνθήματα κατά του Μηταράκη”, οι παλιοί… συναγωνιστές του στις διαδηλώσεις εκείνες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία έδειξαν ότι δεν τον στηρίζουν.

Φαίνεται ότι δεν ξεχνούν πως διαβεβαίωνε κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν θα προσπαθήσει να… εξαργυρώσει εκείνη την παρουσία, θέτοντας υποψηφιότητα για βουλευτής. Κάτι που φυσικά αθέτησε και αυτό δεν το συγχωρούν. Μόλις 45 άτομα, μετρημένα ένα-ένα, βρέθηκαν λοιπόν στην πολιτική, προεκλογική του ομιλία στο ξενοδοχείο της Ορεστιάδας, παρά την διαφήμιση που έκανε ο ίδιος με συνεχείς καταχωρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε τοπικά ΜΜΕ του Έβρου που συχνά τον προβάλλουν. Στους 45 περιλαμβάνονται και οι περίπου 10 συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι από την Αλεξανδρούπολη, που βρέθηκαν μαζί του στην Ορεστιάδα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά τις προαναγγελίες της ομιλίας του με τις οποίες καλούσε τον κόσμο να παραβρεθεί, η επόμενη ανάρτηση ήταν το φαγητό του ίδιου με κάποιους φίλους του στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή μετά την παρέλαση. Τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι και υποστηρικτές του, ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ή ΒΙΝΤΕΟ, από την συγκεκριμένη προεκλογική συγκέντρωση. Παρ’ ότι οι δικοί του άνθρωποι, με πρώτη την δικηγόρο Μαρία Κιτσικίδου (κόρη του γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην Προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αλεξανδρούπολης Λάκη Κιτσικίδη) που είναι συνεργάτης στο γραφείο του και τον προλόγισε όπως και στην παρόμοια εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης, έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο.

Μάλιστα, πληροφορηθήκαμε ότι ο κ.Παπαδάκης ζήτησε… ευγενικά και από κάποιους παριστάμενους που με τα κινητά έβγαλαν φωτογραφίες, να μην της δημοσιεύσουν. Προφανώς για να μην δουν όλοι την τραγική αποτυχία της προεκλογικής του συγκέντρωσης στην Ορεστιάδα, που θεωρούσε μια περιοχή η οποία θα τον ψηφίσει και θα στηρίξει την υποψηφιότητα του.

Το Evros-news.gr εξασφάλισε πάντως ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, όπου μπορεί οποιοσδήποιτε να μετρήσει τα 45 άτομα που βρέθηκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου “Ηλέκτρα”. Αμνάμεσα τους συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και μικρά παιδιά από την Αλεξανδρούπολη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή η… ψυχρολουσία και το σοκ για τον υποψήφιο βουλευτή Έβρου με την “Ελληνική Λύση” Πάρη Παπαδάκη, φαίνεται ότι έπαιξε ρόλο και στο γεγονός της ενέργειας τόσο του ίδιου ως Προέδρου όσο και των μελών του συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα”, να μην… γυρίσουν το κεφάλι προς τους επισήμους στην παρέλαση της 14ης Μαίου για τα  103α “Ελευθέρια” της Αλεξανδρούπολης στην παραλιακή λεωφόρο. Μιλάμε για… τεράστια πράξη αντίστασης και δεν αποκλείεται ο κ.Παπαδάκης εκτός από το γνωστό “εγώ τράβηξα τα καλώδια απ’ τα ηχεία”, τώρα να συμπληρώνει “εγώ δεν γύρισα το κεφάλι στους επισήμους κατά την παρέλαση”. Για τόσο τεράστιο αγωνιστή μιλάμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υποψήφιος βουλευτής Έβρου ζητάει: “Να μην ψηφίσουν οι πάνω από 70 χρόνων” – Ακούστε τον (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*