Έβρος: Αφιέρωμα του γερμανικού κρατικού καναλιού στις ελληνικές εκλογές με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Τσολακίδη

Έβρος: Αφιέρωμα του γερμανικού κρατικού καναλιού στις ελληνικές εκλογές με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Τσολακίδη

Αφιέρωμα για τις ελληνικές εκλογές την Κυριακή 21 Μαίου, θα προβάλλει την συγκεκριμένη ημέρα το κρατικό γερμανικό κανάλι ARD.

Γι’ αυτό τον λόγο ετοίμασε ρεπορτάζ από την χώρα μας, με συνεργείο που βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι Γερμανοί επέλεξαν τον Έβρο για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και μετά από υπόδειξη των κεντρικών γραφείων του κόμματος, πρωταγωνιστής σε αυτό ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Τσολακίδης.
Δεν γνωρίζουμε αν αυτό έγινε επειδή γνωρίζει τα γερμανικά, μια και έζησε στην συγκεκριμένη χώρα ως παιδί μεταναστών για πολλά χρόνια, όπως το συνεργείο του κρατικού γερμανικού καναλιού τον ακολούθησε στις επαφές και συζητήσεις του με πολίτες του Έβρου και τις κατέγραψε.
Μάλιστα ο κ.Τσολακίδης έκανε δηλώσεις στους Γερμανούς λέγοντας:
“Εδώ στον Έβρο βρίσκονται τα νοτιότερα χερσαία σύνορα της Ευρώπης. Οι καλύτεροι φύλακες των ευρωπαϊκών συνόρων είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι.
Επομένως είναι ανάγκη να στηριχθούν οι παραμεθόριες περιφέρειες όπως η δική μας, με ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Έβρου, και θα δημιουργεί ανάπτυξη και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας για όλες και όλους! Αυτό είναι το όραμα και η δέσμευσή μου για τον τόπο μας”.