Έβρος: Που μπορείτε να βλέπετε απόψε τα αποτελέσματα κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών

Έβρος: Που μπορείτε να βλέπετε απόψε τα αποτελέσματα κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών

Λίγο μετά τις 7 το βράδυ που θα κλείσουν οι κάλπες και αφού νωρίτερα θα προσέλθουν οι πολίτες να ψηφίσουν, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα.

Όσον αφορά το νομό Έβρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το βράδυ των εκλογών της 21 ης Μαΐου 2023 η Περιφέρεια ΑΜΘ θα προβάλει στην ιστοσελίδα της: www.pamth.gov.gr, τα αποτελέσματα, για κάθε Περιφερειακή της Ενότητα, που θα προέρχονται από το Υπουργείο Εσωτερικών, για άμεση και πιο γρήγορη ενημέρωση αλλά και τα αποτελέσματα που θα παραλαμβάνει από τους Εκπροσώπους της Δικαστικής Αρχής.
Τα αποτελέσματα που θα παραλαμβάνει από τους Εκπροσώπους της Δικαστικής Αρχής θα έχουν ίσως κάποια καθυστέρηση αλλά θα αφορούν τόσο τους Συνδυασμούς όσο και τους Υποψηφίους και θα υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης και ανά εκλογικό τμήμα.
Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα αυτά θα ελεγχθούν στη συνέχεια από τα αντίστοιχα Πρωτοδικεία τα οποία έχουν και την ευθύνη ανακοίνωσης των τελικών και επίσημων αποτελεσμάτων.