Ευχαριστήρια δήλωση για τις εκλογές, του υποψήφιου Βουλευτή Έβρου Σταύρου Βαβία (ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής)

Ευχαριστήρια δήλωση για τις εκλογές, του υποψήφιου Βουλευτή Έβρου Σταύρου Βαβία (ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής)

Με δήλωση του για τις εκλογές της 21 Μαίου, ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου Σταύρος Βαβίας που ήταν δεύτερος σε ψήφους στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής του νομού μας, επισημαίνει: 

“Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου σηματοδοτούν ένα νέο πολιτικό σκηνικό που  το ΠΑΣΟΚ– Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ και είναι ενωμένο και δυνατό.

Ήρθε η ώρα για ουσιαστική αντιπολίτευση και να ξαναπιάσουμε μαζί το νήμα της ιστορίας.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο να εκφράσει την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ξανά και αυτή είναι η μεγάλη νίκη μας. Ο στόχος μας για την επόμενη ημέρα είναι να αποτελέσει τον προοδευτικό πόλο της χώρας, με υπευθυνότητα και δυναμισμό.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους για τον ουσιαστικό συλλογικό αγώνα με αξίες και προτάσεις. Μπροστά μας έχουμε μία νέα δυνατότητα και μια σημαντική μάχη. Ο Έβρος χρειάζεται εκπροσώπηση με Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή.

Συνεχίζουμε δυναμικά, δίνουμε τον αγώνα όλοι μαζί και θα πετύχουμε.

Γιατί μας νοιάζει!

Θέλω να ευχαριστήσω όσους και όσες με τίμησαν με την ψήφο τους και υποστήριξαν την υποψηφιότητά μου. Όσα συζήτησα με τον καθένα από εσάς και κορυφώθηκαν με τα συναισθήματα της κεντρικής πολιτικής μου εκδήλωσης θα αποτελούν οδηγό για πάντα. Για εμένα, το ταξίδι στην κεντρική πολιτική μόλις ξεκίνησε και η ανταπόκριση ήταν συγκινητική.

Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχα την υποστήριξη της ομάδας των συνεργατών, των φίλων και της οικογένειας μου. Η μάχη για τον Έβρο συνεχίζεται, η μάχη για την κοινωνία μας και η προώθηση των προτάσεών μας απαιτεί ομαδική δουλειά και αγώνα.

Αυτός είναι ο δικός μας τρόπος.

Αυτή είναι και η δική μου δέσμευση.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.

Σταύρος Βαβίας

Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ