Πανηγυρίζουν ιστοσελίδες διακινητών για την… τζάμπα “διαφήμιση” της Ελληνικής Αστυνομίας στη διάσωση λαθρομεταναστών(ΒΙΝΤΕΟ)

Πανηγυρίζουν ιστοσελίδες διακινητών για την… τζάμπα “διαφήμιση” της Ελληνικής Αστυνομίας στη διάσωση λαθρομεταναστών(ΒΙΝΤΕΟ)

-Φαίνεται ότι τελικά το κατάλαβαν στην ΕΛ.ΑΣ και μετά το ΒΙΝΤΕΟ με την πρώτη διάσωση από νησίδα στο Πύθιο Διδυμοτείχου, στην δεύτερη δεν έγινε το… ίδιο λάθος

Πανηγυρίζουν ιστοσελίδες λαθροδιακινητών αλλά και ΜΚΟ, για την τζάμπα “διαφήμιση” της Ελληνικής Αστυνομίας, όσον αφορά την διάσωση λαθρομεταναστών στην περιοχή του Έβρου.

Να θυμίσουμε ότι μέσα στον Μάιο, οι διακινητές λαθρομεταναστών κατάφεραν τρεις φορές, πολύ κοντά στο Τουρκικό Στρατιωτικό Φυλάκιο στην γέφυρα Πυθίου, να περάσουν από την τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου σε νησίδα που βρίσκεται στη μέση του ποταμού και είναι ελληνικό έδαφος, αρχικά 39 λαθρομετανάστες, στη συνέχεια άλλους 17 και τελευταία, στις 22 Μαίου, ακόμα 37 αλλοδαπούς. Μάλιστα και τις τρεις φορές υπήρξε ειδοποίηση από ΜΚΟ, οι οποίες ξεκάθαρα παίζουν τον βρώμικο ρόλο διακινητών των λαθρομεταναστών και δυστυχώς η Ελλάδα, υπό τον φόβο μήπως κατηγορηθεί από τους γνωστούς… δικαιωματιστές στη χώρα μας και το εξωτερικό, απλά παρακολουθεί την δράση τους. Ενίοτε μάλιστα την… αβαντάρει, έστω και ακούσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Διδυμότειχο: ΒΙΝΤΕΟ απ’ την διάσωση των 39 λαθρομεταναστών που εντοπίστηκαν σε νησίδα του ποταμού Έβρου

Όπως για παράδειγμα έγινε στις 5 Μαίου, όταν τότε κατά την διάσωση 39 λαθρομεταναστών, η Ελληνική Αστυνομία για πρώτη φορά-άγνωστο με απόφαση ποιανού-έδωσε στην δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ, με την χρήση μάλιστα και drone, από την επιχείρηση διάσωσης τους και πως μεταφέρθηκαν από άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδική βάρκα στην ελληνική όχθη του ποταμού Έβρου στο Πύθιο Διδυμοτείχου. Για να δείξουν ότι η χώρα μας διασώζει όσους βρίσκονται σε κίνδυνο στο έδαφος της. Αυτό όμως ήταν… βούτυρο στο ψωμί για τους διακινητές και τις ΜΚΟ, που πήραν το συγκεκριμένο ΒΙΝΤΕΟ και το αναπαρήγαγαν στα social media, όπως μπορείτε να δείτε και σε αυτό που παρουσιάζουμε από αραβική ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ, άθελα της προφανώς, “διαφήμιζε” πως όποιος λαθρομετανάστης θέλει να περάσει στην Ελλάδα, βρίσκει τρόπο να φτάσει στην συγκεκριμένη ελληνική νησίδα και αφού τον διασώσουν, θα οδηγηθεί στο ΚΥΤ Φυλακίου και θα αρχίσει η διαδικασία χορήγησης ασύλου.  Φαίνεται κατάλαβαν στην Ελληνική Αστυνομία την… γκάφα αυτή και στις άλλες δύο διασώσεις που ακολούθησαν, με 17 άτομα στις 10 Μαίου και άλλα 37 στις 22 Μαίου από την ίδια περιοχή, ΒΙΝΤΕΟ δεν έδωσαν στην δημοσιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Διδυμότειχο: Νέα διάσωση 37 λαθρομεταναστών από νησίδα στο χωριό Πύθιο

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν