Έβρος: Ιδρύονται επιπλέον ”ΚΑΑΥ” ΕΠΟΠ, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ Άγγελου Χουδελούδη

Έβρος: Ιδρύονται επιπλέον ”ΚΑΑΥ” ΕΠΟΠ, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΣ Άγγελου Χουδελούδη

Με την μέριμνα υπέρ των στελεχών και των οικογενειών τους να αποτελεί προτεραιότητα για το νέο Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, ιδρύονται επιπλέον ”ΚΑΑΥ” για τις οικογένειες των ΕΠΟΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, με απόφαση του Εβρίτη Αρχηγού ΓΕΣ, ιδρύονται από φέτος ”ΚΑΑΥ” για τους Επαγγελματίες Οπλίτες, οι οποίοι έχυν φυσικά πρόσβαση με τις οικογένειες τους και στα υπάρχοντα που λειτουργούν.

Η αρχή αναμένεται να γίνει από την Αλεξανδρούπολη, όπου σε λίγο καιρό και για πρώτη φορά, τα χαμηλόβαθμα στελέχη, θα αποκτήσουν εκτός από τα δικά τους οικήματα και δικά τους ΚΑΑΥ.

Στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, Μάκρης Αλεξανδρούπολης, δίπλα από τα ήδη υπάρχοντα ΚΑΑΥ, συνεργεία διαμορφώνουν αυτή τη στιγμή το χώρο, όπου θα φιλοξενήσουν για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο, συνολικά για όλες τις παραθεριστικές σειρές, 60 οικογένειες ΕΠΟΠ παραθεριστών.

Ο αριθμός των 60 ΕΠΟΠ, για την τρέχουσα περίοδο, είναι επιπλέον των όσων Επαγγελματιών Οπλιτών, έχουν επιλεγεί για τα ΚΑΑΥ Μάκρης κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι πολύ περισσότερες οικογένειες χαμηλόβαθμων στελεχών θα παραθερίσουν, αρχικά σε υπερσύγχρονα κοντέινερ και κατόπιν σε παραθεριστικές κατοικίες, που θα κατασκευαστούν.

Μάλιστα ο Αρχηγός ΓΕΣ, έδωσε εντολή, να δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή, εκτός των επιπλέον ΣΟΑ και ξενώνων και στις παραθεριστικές κατοικίες των ΕΠΟΠ.

Tο μέτρο δεν έχει σκοπό να διαχωρίσει τους Επαγγελματίες Οπλίτες από τους υπόλοιπους υπαξιωματικούς, οι οποίοι  μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες σε όλα τα ΚΑΑΥ στη χώρα, όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους όλων των βαθμών και προελεύσεων, όπως και να συμμετέχουν στην ετήσια διαδικασία παραθερισμού των ΚΑΑΥ. Απλά να αυξήσει τον αριθμό όσων θα μπορούν να έχουν πρόσβαση

Στόχος του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, είναι να δοθεί η δυνατότητα παραθερισμού, όπου αυτό είναι εφικτό, σε περισσότερους Επαγγελματίες Οπλίτες.

 

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν