Βασίλης Τσολακίδης: Θέλω να ευχαριστήσω όσοι στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 

Βασίλης Τσολακίδης: Θέλω να ευχαριστήσω όσοι στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 

Ο υποψήφιος βυλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με δήλωση του ευχαριστεί όσους στήριξαν το κόμμα του στο νομό μας.

Όπως αναφέρει:

“Θέλω να ευχαριστήσω και όσους δεν μας ψήφισαν αλλά είχαν την υπομονή να ακούσουν τις προτάσεις και τις σκέψεις μας. Ο πολιτικός πολιτισμός πρέπει να αποτελέσει πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας.
Τα προβλήματα θα είναι παρόντα στον Έβρο και στις 26 Ιουνίου. Η εγκατάλειψη του νομού, η γήρανση του πληθυσμού, η έλλειψη ευκαιριών απασχόλησης, η ανυπαρξία μεγάλων επενδύσεων και πολλά άλλα, θα συνεχίσουν να μας απασχολούν.
Συνεχίζω να είμαι παρών με ιδέες και δράσεις για το καλό του τόπου συνολικά. Παρών σε μια αριστερά της συνοχής, της υπευθυνότητας και της οργανωτικής συγκρότησης, στην Αριστερά της Νίκης και όχι της ηττοπάθειας, που παλεύει για την προκοπή του συνόλου των πολιτών, για την ευημερία ιδιαίτερα όσων είναι αδικημένοι, για την οικονομική ανάπτυξη με δικαιοσύνη.
Σας καλώ να μας στηρίξετε και στις 25 Ιουνίου. Οι εκλογές αυτές είναι ακόμα πιο κρίσιμες για το μέλλον της Πατρίδας μας”.

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν