Γιάννης Στάνκογλου: Στο Αννόβερο της Γερμανίας για τις σημερινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης

Γιάννης Στάνκογλου: Στο Αννόβερο της Γερμανίας για τις σημερινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης

Στο Αννόβερο της Γερμανίας βρίσκεται από χθες ο Εβρίτης καταξιωμένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, για να παρουσιάσει τις σημερινές 32ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης.

Ο κορυφαίος συντοπίτης μας ηθοποιός, αποδέχθηκε την πρόσκληση που του έγινε πριν από καιρό για να δώσει το παρόν δίπλα στους συμπατριώτες του από όλη την Ευρώπη, στις εκδηλώσεις όπου ο  Σύλλογος Θρακιωτών Αννοβέρου και Περιχώρων “Ορφέας” με τον Πρόεδρο του Δημήτρη Χατζόγλου και όλα τα μέλη του, που θα είναι οι οικοδεσπότες αυτής της σπουδαίας εκδήλωσης. Μάλιστα έχει μαζί τον γιο και την κόρη του, αφού όπως είχε δηλώσεις θέλει να νοιώσουν όλο αυτό το συναίσθημα των Θρακιωτών από όλη την Ευρώπη που θα ανταμώσουν στην Γερμανία

Το αντάμωμα των  Θρακών όλης της Ευρώπης θα γίνει στην πόλη της Γερμανίας, αφιερωμένο στα Ελευθέρια της Θράκης. Με την Εβρίτικη Ζυγιά να συνοδεύει μυσικά το μεγάλο αντάμωμα των Θρακών στο Αννόβερο.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τo Αννόβερο Γερμανίας γίνεται η πολιτιστική πρωτεύουσα της Θράκης τον Μάιο – Αντάμωμα των Θρακών Ευρώπης (συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ)