ΒΙΝΤΕΟ σε αραβικές ιστοσελίδες από το τροχαίο με λαθρομετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

ΒΙΝΤΕΟ σε αραβικές ιστοσελίδες από το τροχαίο με λαθρομετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

Ένα ΒΙΝΤΕΟ που περιλαμβάνει πλάνα από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή 26  Μαίου όταν .ΧΙ. αυτοκίνητο τούμπαρε και έπεσε μέσα στα χωράφια  στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Συνόρων, δημοσιεύθηκε σε αραβικές ιστοσελίδες.

Το συγκεκριμένο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και ακριβώς δίπλα στις εγκαταστάσεις τηςΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης. Μάλιστα οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο και συγκεκριμένα Συνοριοφύλακες, δεν επέτρεπαν αρχικά σε κανέναν να πλησιάσει και πολύ περισσότερο να βγάλει φωτογραφίες και τηλεοπτικά πλάνα. Παράλληλα, υποστήριζαν ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αν και όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που δημοσιεύουμε, υπάρχει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν οι  πέντε Σύροι λαθρομετανάστες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στα χωράφια, μετά το αεροδρόμιο – Επιτόπου πολλοί αστυνομικοί

Ασφαλώς προκαλεί εντύπωση, πως κατάφεραν οι αραβικές ιστοσελίδες να εξασφαλίσουν τα συγκεκριμένα πλάνα και να τα δημοσιοποιήσουν. Το “τράβηξε” και το έστειλε κάποιος από τους λαθρομετανάστες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, κάποιος αστυνομικός ή άλλος διερχόμενος; Άγνωστο πάντως πως τελικά βρέθηκε στα χέρια αυτών που το δημοσιοποίησαν.

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν