Αλεξανδρούπολη: Μπλοκάρουν την επένδυση ιχθυοκαλλιέργειας 90 εκατ. ευρώ, Λαμπάκης, Μυτιληνός, Δευτεραίος, για αντιπολιτευτικούς λόγους (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Μπλοκάρουν την επένδυση ιχθυοκαλλιέργειας 90 εκατ. ευρώ, Λαμπάκης, Μυτιληνός, Δευτεραίος, για αντιπολιτευτικούς λόγους (ΒΙΝΤΕΟ)

-Ψήφισαν ΚΑΤΑ και στις προσλήψεις για τη λειτουργία κατασκηνώσεων, στον κανονισμό λειτουργίας βρεφονηπιακών σταθμών, στον κανονισμό της λαϊκής αγοράς

Ακόμα και μια σημαντική επένδυση ύψους 90 εκατ. ευρώ, για την δημιουργία μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στην περιοχή της Άνθειας του δήμου Αλεξανδρούπολης, μπλόκαρε η αντιπολίτευση στο χθεσινό επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο.

Εκμεταλλευόμενοι την πλειοψηφία που διαθέτουν και καθαρά για αντιπολιτευτικούς λόγους, με την δικαιολογία ότι δεν έγινε δεκτή η απαίτηση τους να συζητηθεί πρώτα το θέμα της παραχώρησης σε ιδιώτη για αξιοποίηση και λειτουργία των ιαματικών λουτρών Τραϊανούπολης, ψήφισαν ΚΑΤΑ σε όλα. Ακόμα και σε απλά θέμα λειτουργίας του δήμου. Όπως για παράδειγμα:

  • Τις προσλήψεις προσωπικού για την λειτουργία των κατασκηνώσεων
  • Η αναμόρφωση προϋπολογισμού για έργα που βρίσκονται σε εξέιξη
  •  Τον κανονισμό  λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών όσο και αν τους… παρακακαλούσε η αρμόδια Διευθύντρια της Υπηρεσίας
  • Τον κανονισμό  λειτουργίας της λαϊκής αγοράς που θα πρέπει να σταλεί στην Περιφέρεια ΑΜΘ για έγκριση.
  • Ακόμα και στην παραχώρηση της αίθουσας Τοπικής Κοινότητας Άνθειας στο πολύ δραστήριο τοπικό Σύλλογο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όλη η αντιπολίτευση ψήφισε ΚΑΤΑ. Να μην παραχωρηθεί δηλαδή.

Με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, ο οποίος εθεάθη μάλιστα σε κάποιες στιγμές της συνεδρίασης να… συμβουλεύει τους υπόλοιπους συμβούλους της αντιπολίτευσης και με πρόσχημα ότι δεν επέβαλαν αυτοί στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Καίσα πως θα γίνει η συνεδρίαση, ψήφισαν σε όλα ΚΑΤΑ. Σαμποτάροντας την λειτουργία του δήμου Αλεξανδρούπολης, ακόμα και την καθημερινότητα του, ελπίζοντας ότι θα αποκομίσουν αντιπολιτευτικά ωφέλη.

Σε συντονισμό λοιπόν η παράταξη Λαμπάκη, με τον Βαγγέλη Μυτιληνό που συμμετείχε προφανώς με διπλή ιδιότητα, του επικεφαλής της παράταξης του αλλά και του υποψήφιου μελλοντικά με τον πιθανά υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Πέτροβιτς, με τα “ορφανά του Καμελίδη”, δηλαδή Κυριάκο Αραμπατζή (που ανακοινώθηκε ήδη ως υποψήφιος του Σταύρου Σταυράκογλου), Δημήτρη Κολιό (που από τότε που έχασε την έμμισθη θέση του Προέδρου Δ.Σ εκτίθεται καθημερινά αφού τα βλέπει όλα μαύρα και άραχνα στον δήμο), Γιώργο Κυζιρίδη και φυσικά τους κομμουνιστές με επικεφαλής τον Σάββα Δευτεραίο, ναρκοθετούν την λειτουργία του δήμου Αλεξανδρούπολης ως τις εκλογές.

Μυτιληνός: Δεν πειράζει αν περιμένει η επένδυση 4 μήνες

Να έρθει μετά τις εκλογές να αποφασίσουμε τότε!!!

Είναι χαρακτηριστικό ότι απέρριψαν ακόμη και την επενδυτική πρόταση από ελβετική εταιρεία για κατασκευή ιχθυοτροφείου στην περιοχή της Άνθειας, ύψους 90 εκατ. ευρώ, που θα προσφέρει συνολικά  τουλάχιστον 100 θέσεις εργασίας. Προεξάρχοτος του κομμουνιστή Σάββα Δευτεραίου και όλης της Λαϊκής Συσπείρωσης που στα λόγια κόπτονται για τους εργαζόμενους, του πρώην Αντιδημάρχου Τραϊανούπολης Γιάννη Φαλέκα που έδειξε εντελώς άσχετος αφού δεν γνώριζε ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι χαρακτηρισμένη μόνο για τέτοιες χρήσεις  και αυτός πρότεινε να μπουν φωτοβολταϊκά. Μάλιστα με ο ελεύθερος επαγγελματίας Κυριάκος Αραμπατζής, όπως και πολλοί από την αντιπολίτευση, απαιτούσαν να επιβληθεί σε έναν ιδιώτη που θα επενδύσει σε μια περιοχή εκατομμύρια ευρώ, ποιούς εργαζομένους θα προσλάβει. Τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ όλους αυτούς και τον δημοτικό Σύμβουλο Φερών Κώστα Δουνάκη που δεν έχουμε ακούσει τη… φωνούλα του για τις καταπατήσεις δημόσιων εκτάσεων στις Φέρες από τις οποίες χρόβια τώρα κάποιοι κερδίζουν χρήματα, να κόπτεται για τις δημόσιες εκτάσεις, η Αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης Ελένη Ιντζεπελίδου: 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Δυστυχώς και του Βαγγέλη Μυτιληνού (που έλεγε στην κ.Ιντζεπελίδου ότι κάνει σόου προφανώς λρίνοντας από τον εαυτό του),  οποίος απευθυνόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας που θέλει να φέρει στην Αλεξανδρούπολη την επένδυσηκαι όχι σε άλλο μέρος της χώρας, είπε το εξωφρενικό: Να έρθει και να συζητήσει μετά τις εκλογές, με τη νέα δημοτική αρχή για την επένδυση που θα δημιουργήσει τόσες θέσεις εργασίας. Τι πειράζει να περιμένουμε 4 μήνες για να αποφασίσουμε είπε ο κ.Μυτιληνός, που είναι μάλιστα επιχειρηματίας του ιδιωτικού τομέα. Προφανώς ελπίζει ότι θα είναι αυτός στη δημοτική αρχή με τον Δημήτρη Πέτροβιτς, για να χειριστούν το συγκεκριμένο ζήτημα. Κι όλα αυτά ενώ ακόμα και το Τοπικό Συμβούλιο της Άνθειας, έστω και με όρους που έθεσε, είναι θετικό στην συγκεκριμένη επένδυση.

Μακάρι να μπορούν οι πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης που θα ψηφίσουν στις 8 Οκτωβρίου να δουν το ΒΙΝΤΕΟ από την χθεσινή συνεδρίαση. Για να καταλάνουν ότι κάποιοι μπροστά στην προσπάθεια τους να μην προχωρήσει τίποτα από την σημερινή δημοτική αρχή τυ Γιάννη Ζαμπούκη, δεν διστάζουν να… σαμποτάρουν όχι μόνο την καθημερινή λειτουργία του δήμου, αλλά και σημαντικές επενδύσεις στην περιοχή.

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν