Διδυμότειχο: Σημαντικές Συναντήσεις Εργασίας για το LEADER 2023-2027, απ΄ την Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Βορείου Έβρου

Διδυμότειχο: Σημαντικές Συναντήσεις Εργασίας για το LEADER 2023-2027, απ΄ την Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Βορείου Έβρου

Σε σημαντικές Συναντήσεις Εργασίας που αφορούν το νέο πρόγραμμα LEADER 2023-2027, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους η Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Βορείου Έβρου, στην αίθουσα του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Διδυμοτείχου.

Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30/5 και την Πέμπτη 1/6, με ώρα έναρξης 10:00 το πρωί. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου προγράμματος LEADER 2023-2027 λοιπόν, η Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Βορείου Έβρου (ΕΕΑΒΕ) συνεχίζει απρόσκοπτα τις διαδικασίες διαβούλευσης με τους τοπικούς φορείς καθώς μόνο με την άμεση συνεργασία και ουσιαστική συμμετοχή τους, δίνεται νόημα στην από κάτω προς τα πάνω καινοτόμα αναπτυξιακή προσέγγιση του προγράμματος.

Με τη συνεργασία των αρμόδιων φορέων έχουν προγραμματισθεί οι παρακάτω Συναντήσεις Εργασίας στις οποίες προσκαλούνται οι εκπρόσωποι των φορέων του αγροτικού τομέα, του κοινωνικού τομέα, του πολιτισμού και του αθλητισμού, του τουρισμού και της εστίασης, των γυναικών και των νέων.

Θα γίνουν άμεσα και μεγάλες εκδηλώσεις, ανοιχτές για όλους τους πολίτες καθώς και το παρόν Ημερολόγιο θα επικαιροποιείται με ενδιαφερόμενους Φορείς και Τόπο Διεξαγωγής .

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της εταιρείας ( https://eeabe.gr/online/dimosia-koinoniki-diavoyleysi-gia-ti/) υπάρχει διαθέσιμο όλο το ενημερωτικό υλικό καθώς και ηλεκτρονικές φόρμες όπου μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να υποβάλει τις ιδέες, τις απόψεις και τις προτάσεις του.

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν