Δίδυμο Δένδια-Παναγιωτόπουλου στέλνει η Ν.Δ στον Έβρο – Στόχος μεγαλύτερο ποσοστό και 3η έδρα

Δίδυμο Δένδια-Παναγιωτόπουλου στέλνει η Ν.Δ στον Έβρο – Στόχος μεγαλύτερο ποσοστό και 3η έδρα

Ένα δίδυμο κορυφαίων υπουργών και στελεχών της με  υψηλό συμβολισμό, στέλνει η Νέα Δημοκρατία στο νομό  Έβρου, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Πρόκειται για την κοινή επίσκεψη του Νίκου Δένδια και του Νίκου Παναγιωτόπουλου στην περιοχή μας, με τους δύο πρώην υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας να συμβολίζουν την πολιτική που ακολούθησε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη φύλαξη των συνόρων μας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι κύριοι Δένδιας και Παναγιωτόπουλος θα βρεθούν στον Έβρο στα μέσα Ιουνίου (14 ή 15 του μήνα) και θα περιοδεύσουν σε πολλές περιοχές του. Στόχος της Ν.Δ είναι όχι μόνο να κρατήσει, αλλά και να αυξήσει το ποσοστό κοντά στο 43,5% που πήρε στις εκλογές της 21ης Μαίου, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση θα εξασφαλίσει και τρίτη έδρα, που αναμένεται να πάρει ο Τάσος Δημοσχάκης.

Η επιλογή των Νίκου Δένδια και Νίκου Παναγιωτόπουλου δεν είναι τυχαία, αφού ο μεν πρώτος μπορεί να προσελκύσει κεντρώους ψηφοφόρους και να μην επιλέξουν ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ και ο δεύτερος το πιο δεξιό κομμάτι της παράταξης στον Έβρο, ώστε να μην πάει προς την Ελληνική Λύση ή αν πήγε την πρώτη φορά να επιστρέψει και να μην επιλέξει κάποια άλλα κόμματα που κινούνται στον ίδιο χώρο, όπως το ΝΙΚΗ.

Ανοιχτό φυσικά παραμένει πάντα το ενδεχόμενο να έρθει στο νομό Έβρου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού και με την λίστα αναμένεται να είναι υποψήφιος στην περιοχή μας, όπως συνέβη και στις 21 Μαίοόυ. Αυτός όμως αναμένεται να έρθει μετά την επίσκεψη των Δένδια, Παναγιωτόπουλου.