Ξανά πατέρας ο συντοπίτης μας Ντέμης Νικολαΐδης: Έγκυος η 39χρονη σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Ξανά πατέρας ο συντοπίτης μας Ντέμης Νικολαΐδης: Έγκυος η 39χρονη σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Στιγμές ευτυχίας στο πλευρό της καινούργιας του συντρόφου βιώνει ο συντοπίτης μας Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος σύμφωνα με πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού θα γίνει ξανά πατέρας. Η 39χρονη Αλεξάνδρα Νικολαΐδου φέρεται να είναι έγκυος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο τέλος του 2022 μέσω κοινών φίλων και από τότε είναι μαζί, ενώ πριν από λίγο καιρό πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί, στο ίδιο σπίτι.

Μάλιστα η πρώτη δημόσια τους εμφάνιση είχε γίνει πριν λίγο καιρό στο γήπεδο, όπου εθεάθησαν να παρακολουθούν τον αγώνα και να γελάνε μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού «Yes» ο παλαίμαχος Εβρίτης διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην Πρόεδρος της ΑΕΚ,  ετοιμάζεται να γίνει για τρίτη φορά πατέρας. Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, από το γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι. Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν», είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης σε παλαιότερη συνέντευξή του για το πώς είναι να είσαι πατέρας.

Πριν μερικά χρόνια η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη πήραν την απόφαση να μετακομίσουν σε ένα πολυτελές σπίτι στη Βούλα. Πλέον, ο γνωστός ποδοσφαιριστής  αποτελεί παρελθόν και στη μοντέρνα βίλα μένει η τραγουδίστρια μαζί με τα δύο της παιδιά, τη Μελίνα και το Γιώργο. Ενίοτε βέβαια τους επισκέπτεται και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν