Ανακοίνωση παράταξης Ζαμπούκη: Νέο Αντιπολιτευτικό δόγμα: «Καταψηφίζω ότι βρίσκω μπροστά μου»

Ανακοίνωση παράταξης Ζαμπούκη: Νέο Αντιπολιτευτικό δόγμα: «Καταψηφίζω ότι βρίσκω μπροστά μου»

Με ανακοίνωση της η παράταξη «Δήμος για Όλους πρώτα εσύ» της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη, κάνει γνωστό στους πολίτες την τακτική της αντιπολίτευσης να καταψηφίζει τα πάντα στο δημοτικό συμβούλιο.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα:

Σκηνές «απείρου κάλους» διαμόρφωσαν Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας. Μετέτρεψαν το Δημοτικό Συμβούλιο σε «Παιδική Χαρά», απαιτώντας να έρθει προς ψήφιση η ήδη ειλημμένη απόφαση του καθ’ ύλην και κατά νόμο αρμόδιου Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΙΕΔΑ για την διαχείριση των Ιαματικών Λουτρών της Τραϊανούπολης. Είχε προηγηθεί η κατακύρωση του διαγωνισμού σε εντόπια ιδιωτική εταιρεία, μεταξύ δύο ενδιαφερομένων για την προκήρυξη της ΤΙΕΔΑ. Προφανής στόχος τους ήταν να προκληθεί η καταψήφιση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης, στο οποίο συμμετέχουν άλλωστε και εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης.

Δεν τους αρκούσε η ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε προβλεφθεί από το Προεδρείο, γιατί έτσι δεν θα μπορούσαν να καταψηφίσουν μία ακόμη πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής που θα ξαναδώσει ζωή στον οικονομικό κύκλο της περιοχής με την επαναλειτουργία των κλειστών Ιαματικών Λουτρών, 12 μήνες τον χρόνο, για πρώτη φορά και χωρίς κόστος για τον Δήμο.

Με μένος που συχνά ξεπερνούσε και το πείσμα μικρών παιδιών που δεν τους κάνουν τα χατίρια, άρχισαν τα τερτίπια και τις «πλάκες», καταψηφίζοντας τα πάντα στην Ημερήσια Διάταξη και γενικώς … ότι έβρισκαν μπροστά τους, εκμεταλλευόμενοι την πλειοψηφία που τους εξασφάλισε η νομοθεσία.

Καταψήφισαν ακόμη και την πρόταση Ελβετών επενδυτών για ίδρυση μεγάλου ιχθυοτροφείου στην περιοχή της Άνθειας που εξασφαλίζει τουλάχιστον 100 νέες θέσεις εργασίας, αφήνοντας εμβρόντητο τον επενδυτή που αδυνατούσε να ερμηνεύσει τι ακριβώς συμβαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο της πρωτεύουσας του Έβρου. Με τόση ελαφρότητα που αντιμετώπισαν το θέμα, που να βρεθεί λίγη σοβαρότητα για να απαντήσουν στο Υπουργείο Ανάπτυξης, όταν μάθει ότι το Ελβετικό επενδυτικό fund έφυγε τρέχοντας από την Αλεξανδρούπολη, επειδή στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είχαν διάθεση για … «πλάκα» εκείνο το απόγευμα της Δευτέρας!

Καταψήφισαν την ανάγκη πρόσληψης προσωπικού για την λειτουργία των Δημοτικών Κατασκηνώσεων στη Μάκρη, αδιαφορώντας για την ανάγκη να λειτουργήσουν τον επόμενο μήνα, προσφέροντας χαρά σε εκατοντάδες παιδιά και λίγα έστω μεροκάματα σε δεκάδες εργαζόμενους.

Καταψήφισαν ακόμη και τον κανονισμό λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών, αδιαφορώντας αν χαθούν οι προθεσμίες για την αξιοποίηση χιλιάδων ευρώ από τον Δήμο για την εγγραφή εκατοντάδων μικρών παιδιών τη νέα χρονιά.

Συνεχίζοντας τις … «πλάκες», ζητούσαν από τον εισηγητή του θέματος για την τυπική έγκριση καταστροφής αντικειμένων μηδενικής αξίας, να τους τα διαβάσει ένα – ένα, γιατί παρά το ότι τα είχαν όλα εγγράφως μπροστά τους, δήλωσαν … «ακουστικοί τύποι»!!!

Ωραίες είναι οι πλάκες, αλλά επέλεξαν λάθος χώρο για να αναδείξουν το ταλέντο τους σ’ αυτές. Οι Δημότες απαιτούν σοβαρότητα όταν συνεδριάζει το Δημοτικό τους Συμβούλιο για να αποφασίσει για το μέλλον του Δήμου και την επίλυση κρίσιμων προβλημάτων που πηγάζουν από την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Είμαστε η Παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και είμαστε έτοιμοι να αντιπαρατεθούμε ακόμη και με ΟΛΟΥΣ όσοι επιμένουν να κάνουν «ΠΛΑΚΕΣ» εις βάρος των Δημοτών και του Δήμου.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να έχουν καταλάβει ότι τις εκλογές τον Οκτώβριο, δεν θα τις κάνουμε για πλάκα.