Έρχεται το 31οΔιεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στην Κομοτηνή

Έρχεται το 31οΔιεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στην Κομοτηνή

Πλησιάζουν οι ημέρες για την διεξαγωγή του 31ουΔιεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού από 9 έως 11 Ιουνίου στην Κομοτηνή.

Με ξεχωριστή χαρά το 31οΔιεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Δ.Σ.Φ.Α.Α.) ανοίγει για άλλη μια φορά τις πύλες του, καλωσορίζοντας φοιτητές και καθηγητές Φυσικής Αγωγής, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, επιστήμονες αλλά επαγγελματίες από τον κλάδο της Υγείας και του Αθλητισμού, στο κορυφαίο διεθνές συνέδριο στον Τομέα της Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αποτελεί την διεθνώς αναγνωρισμένη ετήσια επιστημονική εκδήλωση, που διοργανώνει απρόσκοπταηΣχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκηςαπό το 1993 και θα πραγματοποιηθεί από τις9 έως τις 11 Ιουνίου 2023στις εγκαταστάσεις του τμήματος στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.

ΤοΣυνέδριο θα φιλοξενήσει και φέτος καταξιωμένους ομιλητές, με μακρά ακαδημαϊκή θητεία στην Αθλητική Επιστήμη καιπληθώρααπό Έλληνεςαλλά και ξένους σύνεδρουςαπό διάφορες χώρες, ενισχύοντας το επιστημονικό κύρος και την αναγνωρισιμότητα του Τμήματος στην ευρύτερη ακαδημαϊκή κοινότητα.

Περισσότερες από 300 ανακοινώσεις με ερευνητικές μελέτες καθώς και εργασίες πρακτικού ενδιαφέροντος που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων τηςΑθλητικής Επιστήμης θα παρουσιαστούν στο 31ο Δ.Σ.Φ.Α.Α.Οι νέες τάσεις στον χώρο της Άθλησης διαμορφώνουν νέες ανάγκες επιμόρφωσης, τις οποίες το Συνέδριομέσα από τις δράσεις του φιλοδοξεί να καλύψει έγκαιρα. Το πλούσιο πρόγραμμα του Συνεδρίου, συμπληρώνουν σεμινάρια με θεωρητικό και πρακτικό μέρος, στρογγυλές τράπεζες με επίκαιρες θεματολογίες καιξεχωριστές εκδηλώσεις, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής, των πέντε μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τ.Ε.Φ.Α.Α-Δ.Π.Θ και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Κεντρικός ομιλητήςστο 31ο Δ.Σ.Φ.Α.Α. θα είναι ένας από τους πλέον διακεκριμένους επιστήμονες της Επιστήμης του Αθλητισμού ο καθηγητής Andrew Jones που βρίσκεται «πίσω» από τις μεγάλες διακρίσεις του Eliud Kiptchoge.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει την Παρασκευή 9/6 στις 19.45 στο Αμφιθέατρο «Γ. Παπαδριέλλης» της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βραβευτεί το ελληνικό μπάσκετ, στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΟΚ, Ευάγγελου Λιόλιου,με την παρουσία παικτών και προπονητώνόπως οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Καλαμπόκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Χατζηβρέττας, ΝίκοςΣταυρόπουλος, Βάιος Γιώρας καιΦραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην λαμπρή ιστορία του.

Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτεί με το κορυφαίο βραβείο του τμήματος, «Βραβείο Νίκος Σαμαράς» μια εμβληματική γυναίκα, η Άδα Σταματάτουπου προάγει τον αθλητισμό και το αθλητικό κίνημα με βάση την αξία του για τον άνθρωπο.

Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου δηλώνοντας συμμετοχή στην ιστοσελίδα: www.icpess.grή να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του συνεδρίου τηλεφωνικά στο 25410 83370 και ηλεκτρονικά στο info@enaevents.gr.

Επίσημος διοργανωτής του 31ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Δ.Σ.Φ.Α.Α.) είναι η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, μέσω της υπηρεσίας της #enaevents. Η #enaevents σχεδιάζει και υλοποιεί εταιρικές, εκπαιδευτικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις, δια ζώσης, υβριδικές και απομακρυσμένης συμμετοχής στο φυσικό και τον ψηφιακό κόσμο.

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν