Από τον Έβρο μας βάζουν τα γυαλιά. Η ιστορία των MOSCOW MULE

Από τον Έβρο μας βάζουν τα γυαλιά. Η ιστορία των MOSCOW MULE

Μια επιχειρηματική κίνηση στο χώρο της μόδας ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια ο Οπτικός Οπτομέτρης από την ακριτική Ορεστιάδα Δημήτριος Χαρνίδης, η οποία ολοένα μέρα με την μέρα γιγαντώνεται και διαδίδεται ακόμη και στην Ευρώπη.

Ρωτήσαμε τον κ. Δημήτριο Χαρνίδη να μας πει την ιστορία του και πως ξεκίνησε.

“Φιλαράκι θέλω ένα γυαλάκι πρόχειρο αλλά με καλό φακό, για να το έχω στο αμάξι και το χωράφι.”

“Εγώ θέλω ένα γυαλί οικονομικό για την παραλία και την δουλειά να μην το λυπάμαι.”

MOSCOW διότι μας θυμίζει τον δύσκολο και βαρύ χειμώνα του Έβρου και MULE διότι είναι το ανθεκτικό μουλάρι που ανταποκρίνεται σε αντίξοες συνθήκες και το πείσμα των κατοίκων του ‘Εβρου. Και τα δυο μας φτιάχνουν επίσης ένα υπέροχο δροσιστικό, καλοκαιρινό κοκτέιλ!!!

Και έτσι κάπως γεννήθηκε η ιδέα των γυαλιού ηλίου MOSCOW MULE μια ημέρα τον Δεκέμβρη του 2018, δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού για οικονομικά και ποιοτικά γυαλιά ηλίου! Παρόλου τις αντίξοες επενδυτικές συνθήκες των τελευταίων ετών που επικρατούν στην χώρα μας, πήγαμε κόντρα με γνώμονα την γνώση για τις ανάγκες και την τάση και το αποτέλεσμα καθημερινά μας δικαιώνει.

Ποιοτικά, ανθεκτικά γυαλιά ηλίου με πολωτικά φίλτρα! Συνάμα διαχρονικά και μοντέρνα σχέδια χωρίς να χρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Οι φακοί των MOSCOW MULE προσφέρουν ευκρινή και ξεκούραστη όραση σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, έντονης ηλιοφάνειας διότι έχουν πολωτικά φίλτρα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι όλες οι προωθητικές ενέργειες γίνονται αποκλειστικά με έμψυχο δυναμικό από τον ακριτικό Έβρο διότι έχουμε όμορφο κόσμο και αξίζει να τους προβάλουμε.

Τα γυαλιά ηλίου MOSCOW MULE διατίθενται στην Ελλάδα κατά αποκλειστικότητα από την εταιρία Δ.ΧΑΡΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ που έχει έδρα την ακριτική Ορεστιάδα και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα ελληνικά marketplaces (Skroutz, Shopflix, Bestprice), στην σελίδα www.myorasis.store όπως και σε όλη την Ευρώπη μέσω ΑΜΑΖΟΝ.