Διδυμότειχο: Αγανακτισμένοι οι αγρότες των Μεταξάδων απ’ την τραγική αγροτική οδοποιία, λόγω αδιαφορίας του δήμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Αγανακτισμένοι οι αγρότες των Μεταξάδων απ’ την τραγική αγροτική οδοποιία, λόγω αδιαφορίας του δήμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγανακτισμένοι είναι οι αγρότες των Μεταξάδων και των υπόλοιπων χωριών της περιοχής, όπως Παλιουρίου, Αλεποχωρίου και άλλων, από την τγραγική αγροτική οδοποιία.

Τα παράπονα τους είναι έντονα και κατηγοροπύν την δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγφιάννογλου για αδιαφορία. “Δεν μπορούμε να πάνε στα χωράφια μας, παθαίνουν ζημιές τα μηχανήματα μας εξαιτίας της δύσκολης πρόσβασης”, μας τόνισε χαρακτηριστικά αγρότης που μας έστειλε και το ΒΙΝΤΕΟ που βλέπετε.

“Σκεφθείτε τι έχει να γίνει όταν θα αρχίσει ο αλωνισμός και πρέπει να περάσουν οι θεριζοαλωνιστκές μηχανές που είναι διπλάσιες σε όγκο από τα τρακτέρ μας. Δυστυχώς ο δήμαρχος και ο δήμος Διδυμοτείχου συνολικά αδιαφορεί. Μα;ς έχει παρατημένους, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν επίγνωση των δυσκολιών των αγροτών. Πρόκειται για την χειρότερη αγροτική οδοποιία των τελευταίων ετών”.

Μάλιστα ο αγρίοτης που ήταν αγανακτισμένος, τουλάχιστον αντιμετώπισε και με χιούμορ την κατάσταση. “Όπως φαίνεται στο ΒΙΝΤΕΟ, οι δρόμοι θυμίζουν… ζούγκλα. Ας μας φέρουν και τίοποτα ελέφαντες να το κάνουμε ζωολογικό κήπο, για να έρχεται τουλάχιστον ο κόσμος να το βλέπει”.