Ορέστης Ορεστιάδας: Απονομή κυπέλλου Πρωταθλητή και δωρεάν είσοδο στο μπαράζ με Άρη Πετεινού

Ορέστης Ορεστιάδας: Απονομή κυπέλλου Πρωταθλητή και δωρεάν είσοδο στο μπαράζ με Άρη Πετεινού

 Ένας αγώνας όλη η χρονιά είναι αυτός που δίνει αύριο Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 ο Ορέστης Ορεστιάδας εντός έδρας με αντίπαλο τον Άρη Πετεινού για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική.

Με νίκη “σφραγίζει” ουσιαστικά το “εισιτήριο” της ανόδου στην Γ’ εθνική και γι’ αυτό η διθοίκηση κιαι οι παίκτες απευθύνοπυν κάλεσμα στουτς φιλάθλους  να παραβρεθούνδίνοντας δυναμικό παρόν, για να ενισχύσουν την ομάδα σ’ αυτήν την μεγάλη της προσπάθεια. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη και μάλιστα ήδη ανακοινώθηκε ότι η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμα επιπλέον κίνητρο για τον κόσμο, αφού μετά τον αγώνα με τον Άρη Πετεινού για την 6η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ,, θα πραγματοποιηθεί η απονομή στον Ορέστη, από την διοίκηση της Ε.Π.Σ Έβρου, του Κυπέλλου κατάκτησης του Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Έβρου για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023.

Την απονομή θα ακολουθήσει γλέντι για όλους τους φιλάθλους, εντός του δημοτικού σταδίου, εφόσον φυσικά το αποτέλεσμα του αγώνα είναι νικηφόρο, γεγονός που θα κατακυρώνει την άνοδο του Ορέστη στην Γ΄ Εθνικη Κατηγορία.