Επίθεση Ηλιακόπουλου κατά Βελόπουλου:  “Θα ξαναέλθεις για να κοροϊδέψεις τον λαό του Έβρου”;

Επίθεση Ηλιακόπουλου κατά Βελόπουλου: “Θα ξαναέλθεις για να κοροϊδέψεις τον λαό του Έβρου”;

Δριμεία επίθεση στον Πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκο Βελόπουλο για την επίσκεψη του στον Έβρο αύριο Κυριακή, εξαπέλυσε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Ηλίας Ηλιασκόπουλος.

Ο γνωστός νομικός, που “κόπηκε” την τελευταία στιγμή από τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές της 21ης Μαίοου με… αστείες δικαιολογίες, έγραψε συγκεκριμένα στην προσωπική του σελίδα σε πολύ έντονο τόνο τα εξής:

“Θα ξαναέλθεις για να κοροϊδέψεις τον λαό του Έβρου; Δεν φτάνει! Γιατί σε πήρανε χαμπάρι. Στην Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη που θυα πας Σάββατο και Κυριακλή (και στις δυο πόλεις πάντως θα βρεθεί αύριο Κυριακή ο κ.Βελόπουλος), θα φέρεις και τους υποψηφίους φαντάσματα; Τους εκλεκτούς πατριώτες; Συνέχισε έτσι και σε λίγο δεν θα βρίσκεις ούτε την ψήφο σου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Καταπέλτης ο Ηλίας Ηλιακόπουλος για τον αποκλεισμό του απ΄ την “Ελληνική Λύση”: Κάποιος, κάποιοι ωφελήθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Προφανώς ο Ηλίας Ηλιακόπουλος αναφέρεται στους δυο υποψήφιους που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον Έβρο, την Ευαγγελία Γιανναράκου από τον Πειραιά και τον Παντελί Σκαρλάτο από τη Θεσσαλονίκη, που όμως παρ όλα αυτά πήραν πάνω από 1.000 ψήφους και οι δυο μαζί. Ιδιαίτερα η κ.Γιανναράκου σε εκλογικά κέντρα της Αλεξανδρούπολης πήρε αρκετούς ψήφους.