Αλεξανδρούπολη: Ρουμάνοι ειδικοί που προβάλλουν τουριστικούς προορισμούς, φιλοξενήθηκαν από δήμο, ΤΙΕΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Ρουμάνοι ειδικοί που προβάλλουν τουριστικούς προορισμούς, φιλοξενήθηκαν από δήμο, ΤΙΕΔΑ

Στα πλαίσια της προβολής και εξωστρέφειας του δήμου Αλεξανδρούπολης, η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ) προσκάλεσε Ρουμάνους influencers , bloggers και τηλεοπτικό κανάλι ταξιδιωτικών εκπομπών με στόχο την προώθηση του πανέμορφου δήμου στην Ρουμανική αγορά.

Η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, που κινείται μεθοδικά και οργανωμένα στον συγκεκριμένο τομέα, με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη αγάπη για την Θράκη από τους Ρουμάνους και αποδεικνύεται από τις αυξημένες πληρότητες στην περιοχή μας, έκανε την συγκεκριμένη κίνηση ώστε να αναδείξει  όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις εμπειρίες του δήμου.

Οι 3 ημέρες παραμονής για τους φιλοξενούμενους ειδικούς στην τουριστική προβολή, ήταν γεμάτες εμπειρίες , χρώματα και αρώματα από τον Έβρο και την Θράκη.

Όπως μάλιστα επισημαίνουν οι άνθρωποι της ΤΙΕΔΑ: “Ο τουρισμός μας είναι ψηλά και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ακομη μεγαλύτερο μερίδιο στον τουριστικο χάρτη της χώρας μας, διότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Είμαστε απλά μοναδικοί”