Ένας Εβρίτης, πρωταγωνιστής στους “Προδότες”, το παιχνίδι στρατηγικής που ξεκινάει απόψε στον ΑΝΤ1(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Εβρίτης, πρωταγωνιστής στους “Προδότες”, το παιχνίδι στρατηγικής που ξεκινάει απόψε στον ΑΝΤ1(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Εβρίτης, ο Μπάμπης Κοπαράνης που κατάγεται από το χωριό Μάνδρα Σουφλίου, πρωταγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου στην ελληνική τηλεόραση «Οι Προδότες», που κάνει πρεμιέρα απόψε Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

 

Η  Έπαυλη των Προδοτών ανοίγει τις πύλες της απόψε στον ΑΝΤ1, κάνουν πρεμιέρα «Οι Προδότες», το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο πρόσφατα απέσπασε δύο βραβεία BAFTA από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης. Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα μας μυεί σε έναν κόσμο, όπου Πιστοί και Προδότες συνυπάρχουν, σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος!

Verone (Μπάμπης Κοπαράνης), 39 ετών, Εscape room creator

Ο συντοπίτης μας Μπάμπης Κοπαράνης με το ψευδώνυμο Verone, είναι μένας από τους 22 παίκτες που συμμετέχουν.

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 11 ετών. Είναι ιδιοκτήτης του 8ου καλύτερου escape room στον κόσμο. Τo Verone είναι ψευδώνυμο από την εποχή που έκανε γκράφιτι. Έχει υπάρξει για 20 χρόνια αλεξιπτωτιστής στις ειδικές δυνάμεις. Έχοντας δουλέψει ως ηθοποιός σε escape room, θεωρεί ότι μπορεί εύκολα να υποδυθεί ρόλους και να πει πειστικά ψέματα. Δηλώνει δημιουργικός, ευπροσάρμοστος, εκκεντρικός και ανυπόμονος, αλλά αν χρειαστεί, μπορεί να γίνει πολύ σοβαρός.

Ο ίδιος είναι ενθυουσιασμένος με τηγν συμμετοχή του στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1 και λέει:

Οι 22 άγνωστοι μεταξύ τους έρχονται για να παίξουν και να κερδίσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν από την πρώτη στιγμή. Κάποιοι θα είναι Πιστοί και κάποιοι Προδότες. Κανείς, όμως, δεν θα γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των γύρω του.

Πόσο καλά μπορούν Πιστοί και Προδότες να πουν το τέλειο ψέμα και να υπερασπιστούν την αλήθεια τους; Θα καταφέρουν οι Προδότες να βγάλουν από τη μέση τους Πιστούς, και οι Πιστοί, αντίστοιχα, να τους αναγνωρίσουν πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα και έτσι να παραμείνουν ζωντανοί;

«Οι Προδότες», το διεθνές format που ξεχωρίζει για τα μυστικά και τις συνωμοσίες του, έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές παγκοσμίως και πρόσφατα κέρδισε δύο βραβεία BAFTA, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής  που δοκιμάζει κάθε λεπτό τις σχέσεις των παικτών  και την ψυχολογία τους.

Κάθε μέρα, όλοι μαζί, δουλεύουν σαν ομάδα για να συγκεντρώσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, ολοκληρώνοντας  ιδιαίτερες  αποστολές.

Ένα πρωτότυπο για τα εγχώρια τηλεοπτικά δεδομένα παιχνίδι κάνει απόψε, Τετάρτη 7 Ιουνίου, την είσοδό του μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι Προδότες, το παιχνίδι μυστηρίου και εξαπάτησης έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε 22 χώρες, με το κανάλι του Αμαρουσίου, τον ΑΝΤ1 να ευελπιστεί ότι το διεθνές format θα κερδίσει και τους Έλληνες τηλεθεατές.

Απόψε λοιπόν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υποδέχεται στην Έπαυλη των Προδοτών τους 22 παίκτες