Δημοσχάκης: Διεθνές Μετεκπαιδευτιικό Κέντρο του FRONTEX , EUROPOL, INTERPOL η Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

Δημοσχάκης: Διεθνές Μετεκπαιδευτιικό Κέντρο του FRONTEX , EUROPOL, INTERPOL η Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

-«Τον πρώτο τον κυνηγούν όλοι. Άντεξα όμως και είμαι παρών ώστε στις 25 Ιουνίου να υπάρξει αυτοδύναμη Κυβέρνηση»

Σε Διεθνές Μετεκπαιδευτικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο του του FRONTEX , της EUROPOL και INTERPOL μετεξελίσσεται η Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Αυτό έκανε γνωστό ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης, μιλώντας χθες στοιν ραδιοφωνικό σταθμό STATUS Fm και στην εκπομπή του Σταύρου Αποστολίδη. Ο κ.Δημοσχάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την θετική αυτή εξέλιξη, επισημαίνοντας ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα Πανεπιστήμιο με διεθνή διάσταση. Επίσης γνωστοποίησε ότι ξεκίνησαν ήδη στρο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οι προπαρασκευαστικές ενέργειες για την συγκεκριμένη εξέλιξη, με την Σχολή Αστυφυλάκων να λειτουργεί μετά το 2023 τόσο για την εκπαίδευση των Ελλήνων αστυνομικών, αλλά και των Ευρωπαίων που ανήκουν στον FRONTEX, την EUROPOL κξαι την INTERPOL.

“Η σχεδίαση ξεκίνησε επί των ημερών μου ως Αρχηγού τη ς Ελληνικής Αστυνομίας. Επειδή διαθέτουμε ιδανικό εκπαιδευτικό πεδίο, ήταν μια πρόταση καθολική και ήδη ξεκίνησαν οι προπαρασκευαστικές ενέργειες για την αναδιάταξης των χώρων. Σημαντικό ότι ξεκίνησε η διαδικασία, με την έγκριση και από τους διεθνείς αστυνομικούης οργανισμούς του συγκεκριμένου σχεδίου”.

Ο Τάσος Δημοσχάκης, που δεν εξελέγη βουλευτής στις 21 Μαίου, αλλά είναι υποψήφιος για τις επερχόμενες την 25η Ιουνίου, όπου πιστεύει ότι η Ν.Δ θα εκλέξει και τρίτο βουλευτή, θέση την οποία αναμένεται να έχει ο ίδιος στην λίστα με την οποία θα γίνουν οι εκλογές. Όσο για το γεγονός ότι από πρώτος σε ψήφους το 2019 ήταν τρίτος, χρηξσιμοποίησε την φράση «τον πρώτο τον κυνηγούν όλοι. Είμαι όμως παρών, δεν ασχολούμαι με την εσωστρέφεια, αλλά εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρει η Ν.Δ την αυτοδυναμία και να σχηματίσει κυβέρνηση». Ο κ. Δημοσχάκης δήλωσε ενθουσιασμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα του Έβρου και ότι η προσπάθειά του θα συνεχιστεί μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση ώστε να σχηματιστεί αυτοδύναμη Κυβέρνηση από τη ΝΔ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ στον STATUS FM