Κήποι Έβρου: Συνελήφθησαν όταν πήγαν να φύγουν στην Τουρκία με κλεμμένο, πολυτελές τζιπ

Κήποι Έβρου: Συνελήφθησαν όταν πήγαν να φύγουν στην Τουρκία με κλεμμένο, πολυτελές τζιπ

Συνελήφθησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις αλλοδαποί, κατηγορούμενοι γιανομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα,διακεκριμένη κλοπή καιπλαστογραφία.

Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνονταςσε πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEXδιαπίστωσαν ότι η άδεια και οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα ήταν πλαστές, ο αριθμός πλαισίου ήταν παραποιημένος, ενώ όπως προέκυψε το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Γερμανίαςως κλαπέν.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλωντο παραπάνω όχημα,ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας,μία πλαστή άδεια κυκλοφορίας και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οισυλληφθέντεςοδηγήθηκανστον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν