Δικαστική ήττα Τοψίδη-Επιμελητηρίου Έβρου: Ζητούσαν 47.000 ευρώ απ’ την Ματούλα Χατζημιχαήλ, πήραν… ΤΙΠΟΤΑ

Δικαστική ήττα Τοψίδη-Επιμελητηρίου Έβρου: Ζητούσαν 47.000 ευρώ απ’ την Ματούλα Χατζημιχαήλ, πήραν… ΤΙΠΟΤΑ

-Πρόκειται για την επαγγελματία που κατά την παράδοση του καταστήματος στο Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος κ.Τοψίδης κατηγορείται ότι την έδειρε και ορίστηκε να δικαστεί στις 23 Ιανουαρίου 2024

-Ο Τάκης Τοψίδης είχε δηλώσει το Οκτώβριο που επιτέθηκε στην κ.Χατζημιχαήλ και την έστειλε 3 ημέρρες στο νοσοκομείο ότι το Επιμελητήριο ζητάει 69.000 ευρώ

-Επιδικάστηκε αντί 47.000 ευρώ που ανέφερε η αγωγή, το ποσό των… 284,66 ευρώ ως διαφορά χαρτοσήμου

Τεράστια δικαστική ήττα για τον Πρόεδρο Τάκη Τοψίδη και το Επιμελητήριο Έβρου, που με αγωγή του ζητούσε από την επαγγελματία Ματούλ Χατζημιχαήλ το ποσό των 46.983,30 ευρώ και τελικά επιδικάστηκε το… ιλιγγιώδες ποσό των 284,66 ευρώ ως διαφορά χαρτοσήμου!!!

Αυτό αναφέρεται στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης που δημοσιεύθηκε στις 31 Μαίοιυ 2023, για την αγωγή που είχε συζητηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 και αφορούσε το κατάστημα που ενοικίαζε στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Έβρου η κ.Χατζημιχαήλ ως κτηματομεσιτικό γραφείο από το 2010.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ

Ακολούθησαν στις 11 Οκτωβρίου τα πρωτοφανή που συνέβησαν κατά την διαδικασία παράδοσης του καταστήματος από την συγκεκριμένη επαγγελματία στο Επιμελητήριο Έβρου, παρουσία του Προέδρου του Τάκη Τοψίδη. Τότε, μετά από ένταση μεταξύ τους, ο κ.Τοψίδης κατηορείται ότι την χτύπησε στο κεφάλι, η Ματούλα Χατζημιχαήλ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύθηκε και πήρε εξιτήριο μετά από 3 ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Τοψίδης ΤΩΡΑ: Αναζητείται απ’ την αστυνομία – Έδειρε γυναίκα στο κτίριο του Επιμελητηρίου και την έστειλε στο νοσοκομείο!!!

Μάλιστα, ο Τάκης Τοψίδης είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση αυτή και θα καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου για να δικαστεί στις 23 Ιανουαρίου 2024, όπως έγραψε πριν λίγο καιρό η εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ -Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για σωματική βλάβη σε γυναίκα ο Τ.Τοψίδης: Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”

-ΧΡΟΝΟΣ Κομοιτηνής:Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Ενώ λοιπόν με αγωγή του το Επιμελητήριο ζητούσε το τεράστιο αυτό ποσό, υπέστη βαριά δικαστική ήττα και ο Πρόεδρος του Τάκης Τοψίδης προσωπικά, αφού αντί για 47.000 ευρώ που ζητούσαν, παίρνουν τελικά… ΤΙΠΟΤΑ. Μάλιστα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου όταν την επομένη των όσων έκανε εναντίον της γυναίκας επαγγελματία βγήκε στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS Fm, πέρα από την άρνηση του ότι την χτύπησε, δήλωσε πως αυτή οφείλει 69.000 ευρώ για την ενοικίαση του καταστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Τοψίδης: “Δεν… χειραγώγησα (δεν χειροδίκησα ήθελε προφανώς να πει, αλλά…) κατά της γυναίκας. Λογομαχήσαμε μόνο” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΤΟΨΙΔΗΣ 

Ήρθε λοιπόν η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης να δικαιώσει ουσιαστικά την Ματούλα Χατζημιχαήλ και να αποτελέει μια τεράστια δικαστική ήττα για το Επιμελητήριο Έβρου και τον Πρόεδρο του Τάκη Τοψίδη, που εδώ και χρόνια η κ.Χατζηγμιχαήλ υποστηρίζει ότι την “κυνηγάει” και τελικά κατάφερε να την βγάλει από το συγκεκριμένο κατάστημα στο ισόγειο του Επιμελητηρίου. Η ίδια πάντως, όπως και σε άλλες δικαστικές διασμάχες με το Επιμελητήριο Έβρου για το συγκεκριμένο θέμα, ουσιαστικά δικαιώθηκε, αφού η απόφαση αναφέρει:

Να επισημάνουμε τέλος, κάτι που μας έκανε εντύπωση. Δικηγόρος του Επιμελητηρίου Έβρου στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν η Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Την δουλειά της κάνει, το… ψωμί της ως δικηγόρος βγάζει, αλλά ως γνωστόν, το Επιμελητήριο Έβρου διαθέτει ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, την Μαρία Βρετοπούλου. Γιατί δεν ανέλαβε η συγκεκριμένη την υπόθεση, αλλά αποφασίστηκε να πληρώσει το Επιμελητήριο Έβρου επιπλέον χρήματα και να αναθέσει την αγωγή αυτή στην κ.Τσιρτσίδου, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης; Δεν θεωρείται ικανή να χειριστεί μια απλή υπόθεση αγωγής; Τόσα χρόνια την έχει δίπλα του ως δικηγόρο στο Επιμελητήριο ο κ.Τοψίδης;