Πλεύση Ελευθερίας: Αποχώρησε υποψήφια – Ήταν πρώτη, αλλά η Κωνσταντοπούλου έβαλε στη θέση της τον Μπιμπίλα

Πλεύση Ελευθερίας: Αποχώρησε υποψήφια – Ήταν πρώτη, αλλά η Κωνσταντοπούλου έβαλε στη θέση της τον Μπιμπίλα

-Η Όλγα Δάλλα ήταν πρώτη σε ψήφους στον Νότιο τομέα Αθήνας

– «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια» έγραψε και καταγγέλλει εκκαθαρίσεις

Την αποχώρησή της από την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλουανακοίνωσε η υποψήφια στο Νότιο τομέα Αθήνας Όλγα Δάλλα καταγγέλλοντας την ηγεσία του κόμματος για εκκαθαρίσεις.

Η κυρία Δάλλα ήταν υποψήφια και στις εκλογές του Μαΐου και κατετάγη πρώτη για το κόμμα της συγκεντρώνοντας 6.168 «σταυρούς». Ωστόσο, η ηγεσία της Πλεύσης Ελευθερίας την τοποθέτησε στην τρίτη θέση της λίστας για τις εκλογές του Ιουνίου τοποθετώντας στην πρώτη θέση τον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα και στην δεύτερη τον κ. Ευθύμιο Μαυράκη.

Ο κ. Μπιμπίλας ήταν υποψήφιος τον Μάιο με την Πλεύση Ελευθερίαςστην Α’ Αθήνας αλλά κατετάγη τρίτος ενώ ο κ. Μαυράκης τερμάτισε τελευταίος στο Νότιο τομέα.


Μετά την εξέλιξη η κυρία Δάλλα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία.

Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις.
Τέλος λοιπόν στην πολιτική μου «καριέρα»!

Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία/Η φωνή των πολιτών στη Βουλή/Λαϊκή Κυριαρχία τονίζονται στη Διακήρυξη της Πλεύση Ελευθερίας.
Και ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ …

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους.
Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί
Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα
Ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν.

Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη φαυλότητα…
Κοινοποιήστε ελεύθερα.

Με αρκετές αλλαγές στην κατάταξη οι λίστες της Πλεύσης Ελευθερίας
Να σημειωθεί ότι οι λίστες της Πλεύσης Ελευθερίας έχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την κατάταξη των υποψηφίων της στις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου.
Μεταξύ άλλων στην Α’ Αθήνας, 2ος στη λίστα κάτω από την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου  τοποθετήθηκε ο σύντροφός της ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης ,ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος. Προφανώς για να εκλεγεί βουλευτής και αυτός αν μπουν στην Βουλή ως κόμμα. Η κυρία Ελένη Δημοπούλου από 2η σε «σταυρούς» τοποθετήθηκε 4η στη λίστα ενώ ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας από 3ος σε «σταυρούς» τοποθετήθηκε πρώτος στον Νότιο τομέα Αθήνας.
Στον Βόρειο τομέα της Αθήνας, δεύτερος στην λίστα της Πλεύσης Ελευθερίας κάτω από την κα Κωνσταντοπούλου μπαίνει ο κ. Σπήλιος Ζαχαρόπουλος που κατείχε την τελευταία τιμητική θέση του επικρατείας. Η πρώτη σε σταυρούς Χρυσούλα Διαμαντοπούλου πήρε τελικά την ένατη θέση.
Στον Δυτικό τομέα Αθήνας πρώτη στην λίστα της Πλεύσης Ελευθερίας μπήκε η τραγουδίστρια   Τζόρτζια Κεφαλά από 2η σε σταυρούς ενώ η πρώτη σε σταυρούς Αριστέα Γεωργοπούλου πήρε την τρίτη θέση.

Πηγή: protothema.gr

 

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν