Επική συνέντευξη Β.Πουλιλιού σε Κολιό: Απόλαυση ο πρώην δήμαρχος Σουφλίου και υποψήφιος Τοψίδη στην Περιφέρεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Επική συνέντευξη Β.Πουλιλιού σε Κολιό: Απόλαυση ο πρώην δήμαρχος Σουφλίου και υποψήφιος Τοψίδη στην Περιφέρεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια επική συνέντευξη παραχώρησε προχθές ο πρώην δήμαρχος Σουφλίου και μελλοντικά υποψήφιος (όπως ο ίδιος δήλωσε) με την παράταξη του Τάκη Τοψίδη στην Περιφέρεια ΑΜΘ Βαγγέλης Πουλιλιός, στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM.

Είναι πραγματική… απόλαυση να ακούει κανείς όσα είπε ο επί χρόνια δήμαρχος Σουφλίου, στον Δημήτρη Κολιό. Το ύφος, τον τρόπο σκέψης, τη νοοτροπία και την συμπεριφορά ενός επί χρόνια αυτοδιοικητικού. Πραγματικά… χάθηκε η μπάλα, αφού ο κ.Πουλιλιός κατάφερε να εκνευρίσει ακόμα και τον επί χρόνια φίλο του (όπως και οι δυο λένε) δημοσιογράφο, με όσα έλεγε και υποστήριζε. Κανονικά, ο κ.Καλακίκος αντί να απαντάει στις ασυναρτησίες του προκατόχου του, θα πρέπει να ζητάει να “παίζουν” συνέχεια οι συνεντεύξεις του. Για να καταλαβαίνει ο κόσμος του δήμου Σουφλίου από ποιον… απαλλάχθηκε και να μάθουν οι πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ, ποιοι θα διεκδικήσουν την ψήφο τους με την παράταξη Τοψίδη.

Τι να σχολιάσει κανείς; Ότι προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πληρωμές που έκανε ως δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής στον… ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ; Ναι, σωστά διαβάσατε στον εαυτό του το 2016, για άντληση υδάτων με το τρακτέρ του στις πλημμύρες; Μάλιστα τότε τιμωρήθηκε με ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΓΙΑ από την Αποκεντρωμένη, αλλά το μόνο πρόβλημα για αυτόν στην συγκεκριμένη τιμωρία είναι όπως δήλωσε ότι δεν έπρεπε να προεδρεύσει στην Επιτροπή που ενέκρινε να εισπράξει με απόφαση όπου Πρόεδρος ήταν ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, χρήματα ο ιδιοκτήτης τρακτέρ… Βαγγέλης Πουλιλιός, ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ δηλαδή και συγκεκριμένα περισσότερες από 4.500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Είναι δυνατόν; Ο δήμαρχος Σουφλίου Β.Πουλιλιός, μίσθωσε τρακτέρ για αντιπλημμυρική προστασία από τον… εαυτό του!!!

Το φοβερό μάλιστα είναι, πως στην προσπάθεια του να δικαιολογηθεί, είπε ότι τα εντάλματα κόπηκαν στο όνομα του, αλλά πήρε τα λεφτά και τα έδωσε σε κάποιον άλλον, επειδή δεν είχε άδεια για το τρακτέρ του και τις αντλήσεις που έκανε όταν πλημμύρισε η περιοχή. Ο ίδιος οι δήμαρχος δηλαδή… ΕΔΩΣΕ ΜΑΥΡΑ χρήματα σε κάποιον, ενώ φυσικά και η ανάθεση στον εαυτό του από τον ίδιο ως δήμαρχο και Πρόεδρο της Οικονομικκής Επιτροπής, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

Μάλιστα το επεσήμανε και ο Δημήτρης Κολιός ότι αυτό δεν είναι νόμιμο, αλλά ο… γίγας Πουλιλιός είπε αν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ ας τον τιμωρήσουν. Αν πάει καμιά ΑΑΔΕ τώρα και ζητάει από τον συγκεκριμένο που είπε δημόσια ότι του έδωσε πάνω από4.500 ευρώ χωρίς να τα είχε εισπράξει στο όνομα του αλλά το έκανε ο κ.Πουλιλιός για λογαριασμό του, τον… έκαψε τον άνθρωπο.  Το έκανε όμως για να βοηθήσει έναν συμπολίτη του (έτσι υποστήριξε), γιατί… είναι ψυχούλα ο Βαγγελάκης (που έλεγε και μια διαφήμιση). Πόσο ψυχούλα είναι, φάνηκε άλλωστε και από την πρόσφατη παρουσία του έξω από τα δικαστήρια Ορεστιάδας, για συμπαράσταση σε έναν εκ των 5 συλληφθέντων και προφυλακισθέντων Συνοριοφυλάκων, που είναι συγγενής και φίλος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-Ορεστιάδα: Πρώην δήμαρχος βρέθηκε έξω απ’ τα δικαστήρια, για συμπαράσταση σε κατηγορούμενο Συνοριοφύλακα που προφυλακίστηκε

Είπε επίσης ο κ.Πουλιλιός, ότι η δημοτική αρχή μόνο στα λόγια λέει πως εξασφάλισε πάνω από 50 εκατ. ευρώ χρηματοδοτήσεις για έργα, ενώ την ίδια στιγμή κατηγορούσε τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο, για τον δρόμο 21 χιλιομέτρων Μικρού Δερείου-Ρούσσας-Γοινικού. Ότι δεν κάλεσε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό και εργολάβος που γνώριζε ο ίδιος (ο Πουλιλιός) και θα έδινε μεγαλύτερη έκπτωση. Όχι, την γνωστή φράση έχει ο ΚΑΙΡος γυρίσματα δεν την είπε. Στον δρόμο που κατασκευάστηκε και έβγαλε από την απομόνωση τους κατοίκους των χωριών του ορεινού όγκου αναφέρονταν και ο οποίος θα είχε ολοκληρωθεί έναν χρόνο νωρίτερα, αν ο ίδιος και η παράταξη τοιυ δεν έκαναν συνεχείς προσφυγές στην Αποκεντρωμένη και καταγγελίες στον Εισαγγελέα. Είναι ο δρόμος που ο Βαγγέλης Πουλιλιός ως δήμαρχος Ορφέα αρχικά και Σουφλίου αργότερα, έλεγε στους κατοίκους των ορεινών χωριών ότ δεν είναι αρμοδιότητα του, αλλά της Περιφέρειας, όταν τον… παρακαλούσαν να κάνουν κάτι για το χάλι του, αφού έκαναν ώρες να τον διανύσουν.

Όσο για τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε επαγγελματίες εκτός δήμου Σουφλίου, επικαλούμενος τις παρεμβάσεις στα νεκροταφεία Δαδιάς που δόθηκαν σε κάποιον από την Ορεστιάδα, ξεχνάει ότι επί των ημερών του μέχρι και στον… Πύργο Ηλείας είχε κάνει αναθέσεις.

Διαβάστε επίσης-ΤΟ… ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ!!! Σε εταιρεία του… Πύργου Ηλείας ανέθεσε απ’ ευθείας ο Πουλιλιός την διαχείριση Δημοτικών Τελών

Αλλά ένας άνθρωπος που ήταν επί χρόνια δήμαρχος, είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ότι οι μετακινήσεις του δημάρχου εκτός έδρας για υπηρεσιακά θέματα, ορίζονται από την έδρα του δήμου; Ο ίδιος από τα… Λάβαρα όπου έμενε έβγαζε αποφάσεις μετακίνησης και τις σχετικές δαπάνες; Το αποκορύφωμα ήρθε και εκεί… βγήκε από τα ρούχα του και ο Δημήτρης Κολιός, όταν κατηγόρησε την δημοτική αρχή γιατί δεν πηγαίνει να πάρει ένα σκυλάκι από τα Λάβαρα, το χωριό που μένει ο κ.Πουλιλιός, αλλά υποφέρει γιατί μπήκε στο αυτί του ένα… άγανο και ενώ έχει ιδιοκτήτη αυτός δεν το πηγαίνει στον κτηνίατρο. Κι όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί ο ίδιος δεν μιλάει στον συγχωριανό του ή να κάνει κάτι ως πρώην δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κάτι, απάντησε πως δεν έχει πάρε-δώσε με τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥΛΙΛΙΟΥ

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν θα ζητήσει την ψήφο των Εβριτών, όπως δήλωσε ο ίδιος, ως υποψήφιος στην Περιφέρεια ΑΜΘ με τον φίλο του Τάκη Τοψίδη. Θαυμάστε νοοτροπία, συμπεριφορά, εκφράσεις και επίπεδο αυτοδιοικητικού.

 

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν