Μαργαρίτης Κίρκος: Καταγγέλω το «σύστημα Σταυράκογλου» για απαράδεκτη και ανήθικη πολιτικά ανάμιξη στις εκλογές της «Ελληνικής Λύσης»

Μαργαρίτης Κίρκος: Καταγγέλω το «σύστημα Σταυράκογλου» για απαράδεκτη και ανήθικη πολιτικά ανάμιξη στις εκλογές της «Ελληνικής Λύσης»

Ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου της “Ελληνικής Λύσης” Μαργαρίτης Κίρκος, δεύτερος με 2.796 ψήφους στις εκλογές της 21ης Μαΐου έναντι 3.068 ψήφους του πρώτου και εκλεγέντα Πάρη Παπαδάκη, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Καταγγέλλω στον λαό του Έβρου, στους ψηφοφόρους της «Ελληνικής Λύσης», στους φίλους και γνωστούς μου, την απαράδεκτη, αντιδεοντολογική, προκλητική και ανήθικη πολιτικά ανάμειξη υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, στελεχών και συνεργατών του υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Σταύρου Σταυράκογλου, υπέρ συγκεκριμένου υποψήφιου της «Ελληνικής Λύσης» στον Έβρο και εναντίον των υπολοίπων που υπήρχαν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος μας στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Η ανάμιξη και παρέμβαση έγινε υπέρ του συνυποψήφιου μας Πάρη Παπαδάκη στην περιοχή του δήμου Αλεξανδρούπολης, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα αναλυτικά αποτελέσματα σταυροδοσίας.

Μετά από καταγγελίες που μου έγιναν προεκλογικά από φίλους της «Ελληνική Λύσης» για το συγκεκριμένο θέμα, επισκέφτηκα τον κύριο Σταυράκογλου στο γραφείο του και μάλιστα βραδινές ώρες και του εξέφρασα την έντονη δυσαρέσκεια και την ενόχληση μου, για την απαράδεκτη ανάμειξη του… συστήματος του, υποψηφίων, συνεργατών και στελεχών του στην διαδικασία των εθνικών εκλογών. Αυτός μου απάντησε ότι δεν έχει καμία ευθύνη και δεν μπορεί να τους επιβάλλει πώς θα ενεργήσουν και θα κινηθούν.

Θεώρησα υποχρέωση μου να θυμίσω σε όλο τον κόσμο, αλλά ιδιαίτερα στους πολίτες του δήμου Αλεξανδρούπολης οι οποίοι στις 8 Οκτωβρίου θα κληθούν να εκλέξουν δήμαρχο, το ρόλο που επέτρεψε να διαδραματίσουν στενοί συνεργάτες και υποψήφιοι του, ο άνθρωπος που θα ζητήσει την ψήφο τους. Ο Σταύρος Σταυράκογλου στα χέρια του οποίου ως Προέδρου «εξαφανίστηκε» η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου. Ποιος ήταν ο παρασκηνιακός ρόλος του συστήματος που τον περιβάλλει εν όψει των δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου. Θα πρέπει επίσης να κάνω γνωστό, ότι όλα αυτά τα κατήγγειλα και στα όργανα του κόμματος μου, της «Ελληνικής Λύσης».

Μαργαρίτης Κίρκος

Υποψήφιος βουλευτής Έβρου

«Ελληνική Λύση»