Παίζει με τη… φωτιά ο Δημήτρης Πέτροβιτς και ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος απλά παρακολουθεί

Παίζει με τη… φωτιά ο Δημήτρης Πέτροβιτς και ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος απλά παρακολουθεί

Καιρό τώρα και ιδιαίτερα από την στιγμή που ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, δεν ασχολείται καθόλου με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ’ την θέση του.

Μπορεί να έχει ονομάσει την παράταξη του, δηλαδή με βάση τις έως τώρα ανακοινώσεις τον εαυτό του και το… φρέσκο αυτοδιοικητικό πρόσωπο Βαγγέλη Μυτιληνό ως “Εν’ Έργω Μαζί”, αλλά όσοι τον γνωρίζουν χρόνο τώρα, ξέρουν πολύ καλά ότι Πέτροβιτς και έργο είναι δυο… εντελώς αντίθετα πράγματα. “Καν’ Έργω” και “Ουδέν Έργω” ουσιαστικά η παράταξη του. Μόνο δηλώσεις και ενέργειες καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα, ουσία μηδέν και φυσικά καμιά επίλυση των σοβαρών και πολλών προβλημάτων του νομού μας. Αν και ο ίδιος δεν έχει την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη, ώστε απερίσπαστος και χωρίς να προκαλεί κανένα, χρησιμοποιώντας την θέση, τα γραφεία, τα προνόμια του να αφοσιωθεί στο προεκλογικό του έργο, πολύ απλά γιατί δεν θέλει έως τέλη του 2023 να χάσει τις περίπου 3.000 ευρώ που εισπράττει τον μήνα, συνεχίζει να παράγει… γέλιο με ενέργειες του. Όπως αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία και δημοσιοποίησε ο ίδιος.

Να… πηδάει δηλαδή πάνω από την φωτιά, στο “έθιμο του Κλήδονα” που αναβίωσε χθες Κυριακή 18 Ιουνίου ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών “Οι Ακρίτες” φυσικά στην Αλεξανδριύπολη. Την στιγμή που θα έπρεπε να ασχολείται με ολόκληρο το νομό Έβρου και τα θέματα που πρέπει να λυθούν, αυτός επιλέγει να τρέχει για να βρει υποψήφιους για τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι απουσίαζε από την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου στο νησί της Σαμοθράκης, όπου παρουσία των υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας ΑΜΘ και εκλεγμένων συμβούλων του, έκανε συναντήσεις και είχε συνεργασία με τον δήμο του νησιού για τα έργα ΕΣΠΑ και όχι μόνο. Όπως επίσης είχε εμφανιστεί στο τέλος της αντίστοιχης επίσκεψης στον δήμο Σουφλίου, καθαρά για τυπικούς λόγους και να βγει τις…αγαπημένες του φωτογραφίες.

Με βάση λοιπόν την φωτογραφία όπου πηδάει… τις φλόγες,, θα μπορούσε να θεωρήσει κανείς πως ο Δημήτρης Πέτροβιτς… παίζει με την φωτιά, αν ο κ.Μέτιος έπραττε το αυτονόητο. Να τον έβγαζε από την θέση του, ώστε να μην έχει όλο και περισσότερο… απέναντι του τους άλλους υποψήφιους δημάρχους που υποστηρίζουν ότι είναι… αθέμιτο προεκλογικά αυτό που αφήνει τον κ.Πέτροβιτς να συνεχίζει όλο αυτό το διάστημα.

Κι αν δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον από τους Βασίλη Δελησταμάτη και Θανάση Τσώνη να βάλει ως τέλη του 2023 στη θέση του ως Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, αφού ο γιατρός Βασίλης Γαλάνης λόγω της δουλειάς του στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου δεν μπορεί να είναι καθημερινά στη θέση αυτή και ο Κώστας Βενετίδης (“κολλητός” του Πέτροβιτς) ετοιμάζεται ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, κάνοντας όλο και περισσότερες φιλότιμες προσπάθειες να… πιάσει εντελώς πάτο αυτοδιοικητικά πηγαίνοντας υποψήφιος με τον Τάκη Τοψίδη (αν τελικά κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης), ας κάνει.. κλήρωση μεταξύ των δύο. Να ανέχεται όμως και άλλο τα… τερτίπια του Πέτροβιτς, δεν μπορεί να συνεχιστεί, γιατί όταν καταλάβει πόσο κακό δημιουργεί αυτό στην παράταξη του, μπορεί και να είναι αργά.