Δ.Παπαδόπουλος: Με… αγγελία ψάχνει υποψήφιους και μέλη της παράταξης του, ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας

Δ.Παπαδόπουλος: Με… αγγελία ψάχνει υποψήφιους και μέλη της παράταξης του, ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας

Το είδαμε και αυτό. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος, μετά από όσα… ευτράπελα έγιναν με την ανακοίνωση των 50 πρώτων υποψηφίων του από τους οποίους ήδη δύο τον διέψευσαν ότι συμφώνησαν να τους ανακοινώσει, τώρα αναζητεί υποψήφιους και μέλη μέσω… αγγελίας.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ” με ανακοίνωση του, καλεί όσους ενδιαφέρονται να την στηρίξουν να το κάνουν με δυο τρόπους. Να τηλεφωνούν στον υπεύθυνο για το συγκεκριμένο θέμα που είναι ο Αξιώτης Χατζηχαραλάμπους, του οποίου μάλιστα ανακοίνωσε τον προσωπικό αριθμό του κινητού τηλεφώνου (ελπίζουμε πάντως να μην του τηλεφωνούν εν ώρα υπηρεσίας μια και είναι Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Διδυμοτείχου) ή να στέλνουν e-mail. Μια παράταξη δηλαδή που ανακοίνωνε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ότι την έχουν “αγκαλιάσει” πάρα πολλοί, το… έριξε στις αγγελίες.

Η ανακοίνωση του κ.Παπαδόπουλου αναφέρει:

“Να πως μπορείς να βοηθήσεις την προσπάθεια, ώστε να γίνει η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ!

Μια συνάντηση γεμάτη διάθεση προσφοράς! Μια σύσκεψη με κυρίαρχη την ορμή και την ανυπομονησία για το ΝΕΟ που έρχεται!

Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά της συνάντησης των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Παράταξης ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα». Είμαστε πολλοί και είμαστε ΜΑΖΙ και αυτό είναι η δύναμή μας στην πορεία μέχρι τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο επικεφαλής της Παράταξης Διαμαντής Παπαδόπουλος, καλωσόρισε τους νέους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που καθημερινάσυμπαρατάσσονται μαζί μας. Αναφέρθηκε στους στόχους της Παράταξης και τις αξίες που ορίζουν κάθε μας κίνηση, σηματοδοτώντας πεντακάθαρα τον τρόπο που η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ μας θα γίνει ΝΕΑ ΞΑΝΑ!

Η δική μας Παράταξη δεν θα αποτελείται όμως, ΜΟΝΟ από Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Δίπλα μας και με ίσους όρους χρειαζόμαστε κάθε συμπολίτη που νοιάζεται και αγωνιά πραγματικά για την εξέλιξη και την προοπτική του Δήμου μας κι ας μην έχει διάθεση να διεκδικήσει έναν σταυρό προτίμησης.

Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας σε μια κοινή προσπάθεια. Θέλουμε να διαμορφώνουμε την πολιτική μας ΜΕ όλους και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Μπορεί όσοι νιώθουν απογοητευμένοι από την πολιτική και τους πολιτικούς να μην θέλουν να ασχοληθούν, αλλά είναι βέβαιο ότι η πολιτική θα … ασχολείται έτσι κι αλλιώς μαζί τους.

Γι αυτό λοιπόν καλούμε όλους όσοι θέλουν να συμβάλλουν με τις ιδέες τους, τις προτάσεις, την αυστηρή τους κρίση ή ακόμη  και την απλή αλλά χρήσιμη «γκρίνια» τους για τα κακώς κείμενα του τόπου μας, να έρθουν δίπλα μας, τώρα που μια νέα ελπίδα γεννιέται και η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη και πολύτιμη!

Δεν είναι απαραίτητο να είστε «Υποψήφιοι»! Είναι όμως απαραίτητο και απολύτως αναγκαίο να δηλώσετε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΠΑΡΟΥΣΕΣ στο ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ του Δήμου μας! Η σιωπή, σχεδόν πάντα, σημαίνει και συνενοχή.

Τηλεφωνήστε στο 6948203631 (υπ.επικοινωνίας Αξιώτης Χατζηχαραλάμπους) ή στείλτε emailστο orestiada.nea.xana@gmail.com ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των σελίδων μας στα κοινωνικά δίκτυα.

ΜΑΖΙ σας μπορούμε! Η Ορεστιάδα, μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!!!