Με Stavento, Ήβη Αδάμου απόψε στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού – Φοβερός Στέλιος Ρόκκος χθες (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους αγαπημένους Μιχάλη Κουϊνέλη-STAVENTO και΄Ηβη Αδάμου, πέφτει η αυλαία ενός ακόμα απόλυτα πετυχημένου Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού στον πανέμορφο και ατμοσφαιρικό χώρο της λίμνης Τυχερού.

Χθες βράδυ ο εκπληκτικός Στέλιος Ρόκκος σε μια φοβερή εμφάνιση, αποθεώθηκε από το κοινό που κατέκλυσε τον χώρο και τους χάρισε αξέχαστες στιγμές μουσικής και κεφιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού: Δυναμικό ξεκίνημα χθες με Γιάννη Αγγελάκα – Σήμερα Ματούλα Ζαμάνη και “Εισβολέας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έδωσε μάλιστα αρκετές φορές… πάσα στους θεατές να τραγουδήσουν μαζί του τις μεγάλες του επιτυχίες, δημιουργώντας έτσι μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Παλιά και νέα του τραγούδια, εκτόξευσαν στα ύψη το κέφι και την διασκέδαση του κόσμου, με τον διαχρονικό Στέλιο Ρόκκο να τοι απολαμβάνει και ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού: Απογείωσαν τον κόσμο Ματούλα Ζαμάνη, “Εισβολέας” – Απόψε ο μοναδικός Στέλιος Ρόκκος (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόψε οι “δικοί μας” Μιχάλης STAVENTO και Ήβη Αδάμου, κάτοικοι Αλεξανδρούπολης και αγαπημένοι της νεολαίας, έρχονται να ρίξουν την αυλία ενός ακόμα Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού.   Φρέσκος αέρας εκπνέει το φετινό καλοκαίρι, παρέα με το εκρηκτικό σχήμα του Stavento και της Ήβης Αδάμου. Με urban διάθεση που συνοδεύεται από τον ξεσηκωτικό reggaeton ρυθμό και graffiti αισθητική εμπλουτισμένη με neon χρώμα, οι Stavento και Ήβη Αδάμου δίνουν έναν εκρηκτικό καλοκαιρινό παλμό διασκέδασης.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Ώρα Έναρξης Συναυλίας: 21:30
Προπώληση 12€
Ταμείο 15€