Τριαντάφυλλος Παπαδάκης: Επίσημα υποψήφιος ο στενός συνεργάτης του Ευριπίδη Στυλανίδη, με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο

Μια υποψηφιότητα με ιδιαίτερη σημασία, ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα από τον γεωπόνο Τριαντάφυλλο Παπαδάκη, πρώην Πρόεδρο και νυν Αντιπρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Θράκης.

Ο στενός συνεργάτης και “δεξί χέρι” επί χρόνια του βουλευτή Ροδόπης και υπουργού Ευριπίδη Στυλανίδη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές με την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, για περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης.

Προφανώς έχοντας την σύμφωνη γνώμη του κ.Στυλιανίδη. Πρόκειται για μια υποψηφιότητα με σημαντική δυναμική και πολλούς συμβολισμούς και μηνύματα. Ο κ.Παπαδάκης συγκεκριμένα δήλωσε:

ΤΟΛΜΗΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ
Δεν γίνεται να το σκεφτείς και πολύ όταν σου κάνει την πρόταση ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος να ενισχύσεις τον συνδυασμό, που χρόνια τώρα κυριαρχεί ΣΤΑΘΕΡΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη για την επιλογή του να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο των Περιφερειακών του Συμβούλων.
• Η πολύχρονη παρουσία μου στα διοικητικά συμβούλια φορέων,
• η σχεδόν 30 χρόνια εμπειρία μου στον πρωτογενή τομέα ως Γεωπόνος από θέσεις ευθύνης (Οργανισμός Βάμβακος, ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΜΘ, ΓΕΩΤΕΕ) ,
• η πολύχρονη προσφορά μου σε πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής,
• η πιο πρόσφατη εμπειρία μου ως συνεργάτης του υπουργού κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη που ευχαριστώ ιδιαίτερα,

μου έδωσαν γνώσεις ώστε να πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην πιθανή εκλογή μου. Μια εκλογή που θα δώσει την ευκαιρία στην παράταξη να σχεδιάσει και να διασφαλίσει το μέλλον του τόπου, που όλοι αγαπάμε.
Η υποψηφιότητά μου στην ΡΟΔΟΠΗ είναι ένα βήμα ΜΠΡΟΣΤΑ για μένα και ελπίζω να φανώ χρήσιμος στην επιλογή σας”