ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Οι 150 του Ζαμπούκη, το νέο και παλιό της Αλεξανδρούπολης και τα… Σουφλώτικα

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Οι 150 του Ζαμπούκη, το νέο και παλιό της Αλεξανδρούπολης και τα… Σουφλώτικα

Μια και το θερμόμετρο χτυπάει… κόκκινο και ο καύσωνας παραμένει εδώ και μέρες, είπα να σας… δροσίσω λίγο με ένα ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ.

Αρχικά να… ευλογήσω λίγο τα γένια μου και να σας θυμίσω ότι την προηγούμενη φορά σας είχα ενημερώσει για τον μεγάλο Συνασπισμό που ετοιμάζεται στο Διδυμότειχο. Για να επιβεβαιωθώ λίγο αργότερα, με την κοινή ανακοίνωση των τριών παρατάξεων για συμπόρευση. Του Χρήστου Τοκαμάνη, της Βάγιας Καραφείζη και του Κώστα Δημητρίου.

Πλήρης επιβεβαίωση του προηγούμενου ΕΒΡΟ..ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟΥ

Συνενώθηκαν για να διεκδικήσουν την αλλαγή στον δήμο της “πόλης των κάστρων” κόντρα στον Ρωμύλο Χατζηγ…, συγνώμη στον δήμαρχο, δήμαρχο, δήμαρχο, είναι ο κύριος δήμαρχος, να τον λέμε και να τον γράφουμε δήμαρχο όπως απαίτησε πρόσφατα σε Δημοτικό Συμβούλιο, στον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου.

Μάλιστα από την σπασμωδική αντίδραση τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του, τις ειρωνείες και δημόσια σε ραδιοφωνικές δηλώσεις ή την άμεση… επίθεση εναντίον της συγκεκριμένης ενωτικής κίνησης συστράτευσης δυνάμεων, είναι φανερό ότι… ζορίστηκε αρκετά ο κ.Χατζηγιάννογλου και οι συν αυτώ.

Πριν ακόμα αρχίσουν να ανακοινώνονται και υποψήφιοι της τριπλής αυτής “συμμαχίας”. Γιατί μαθαίνω πως κάποιοι εξ αυτών είναι νέα, άφθαρτα πρόσωπα στην αυτοδιοίκηση, με αποδοχή στην τοπική κοινωνία και μπορούν να φέρουν και τους ανάλογους ψήφους, που ακόμα και από την πρώτη Κυριακή μπορεί να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Τους… πετσόκοψε με τους πρώτους 150 μαζεμένους ο Ζαμπούκης

Το μεγάλο… ΜΠΑΜ  όμως, συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του, τον συμπαθεί ή όχι, θα τον ψηφίσει ή θα επιλέξει άλλον, έγινε τις προηγούμενες μέρες από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη. Πως τους… πετσόκοψε έτσι ο… Γιαννάκης, όπως τον αποκαλούσε ειρωνικά και υποτιμητικά το 2019 ο προκάτοχος του Βαγγέλης Λαμπάκης;

Αναφέρομαι στην ανακοίνωση με την πρώτη φορά κατ’ ευθείαν, 150 υποψηφίων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, όταν η βάση για κάθε συνδυασμό και παράταξη στον δήμο Αλεξανδρούπολης είναι 180 άτομα. Είναι ο μοναδικός εν ενεργεία δήμαρχος του Έβρου, που ανακοίνωσε τόσο μεγάλο αριθμό υποψηφίων με την… μία.

Σίγουρα λοιπόν ο κ.Ζαμπούκης έκανε αίσθηση και βγήκε επικοινωνιακά πολλαπλά κερδισμένος. Δεν αναφέρομαι στον καθένα από τους 150, που αν καθίσει και τους εξετάσει κάποιος, θα δει ότι εκπροσωπούν όλους τους κοινωνικούς, αλλά και πολιτικούς, κομματικούς χώρους. Σημαντικά ονόματα, προσωπικότητες ανάμεσα τους.

Ξεφτιλίστηκαν με όσα διέδιδαν 

Κι αυτό έγινε πότε; Την στιγμή που οι αντίπαλοι του διέδιδαν όλο το προηγούμενο διάστημα πως δεν μπορεί να βρει υποψηφίους, πως δυσκολεύεται να σχηματίσει παράταξη και συνδυασμό. Παράλληλα, την Παρασκευή το μεσημέρι υπήρχε δημοσίευμα σε τοπικό ΜΜΕ που τα… εξέφραζε όλα αυτά. Προφανώς αντλώντας κατευθυνόμενες “πληροφορίες” από συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, όπου έχει μαζευτεί κάθε… καρυδιάς καρύδι. Από Αλεξανδρούπολη μέχρι Κολωνάκι.

Εδώ όμως δεν μιλάμε για… εικονική πραγματικότητα, ούτε για… εικονικά τιμολόγια, θα μπορούσε να πει κάποιος. Μιλάμε για συγκεκριμένα 150 ονόματα, για 150 υποψηφίους που τους ανακοίνωσε απόγευμα Παρασκευής ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και διέψευσε τους πάντες. Και άφησε κάποιους να προσπαθούν να… γκαρίξουν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι τα… γκατζόλια κανένας δεν τα ακούει πλέον.

Ο Γιάννης Ζαμπούκης λοιπόν, που μαθαίνουμε ότι έχουμε πολλές δεκάδες ακόμα υποψηφίων έτοιμων για ανακοίνωση, επειδή γίνεται πολύ κουβέντα στην προεκλογική ατζέντα για το δήμο Αλεξανδρούπολης σχετικά με το παλαιό και νέο, είναι αντικειμενικά το πιο… νέο απ’ τους άλλους υποψηφίους. Γιατί; Μα εμφανίστηκε στα αυτοδιοικητικά πράγματα το 2019 και έχει παρουσία μόλις 4 χρόνια.

Ο πιο νέος από τους υποψήφιους δημάρχους

Και σε αυτά μάλιστα, χρειάστηκε να περιμένει αρχικά μήνες μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα δικαστήρια στα οποία είχε προσφύγει ο προκάτοχος του τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, αν ήταν νόμιμη η εκλογή του. Στη συνέχεια, δεν είχε την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο για να περάσει τις αποφάσεις που ήθελε και να εφαρμόσει το πρόγραμμα του.

Κι όταν πήγε να την αποκτήσει αυτή την έστω και οριακή πλειοψηφία, βρήκε απέναντί του την εσω…δημοτική αντιπολίτευση, η οποία νόμιζε ότι θα τον κρατάει “όμηρο” και θα τον κάνει ότι θέλει. Κι εννοούμε το σύστημα του Αντώνη Καμελίδη, που επηρέαζε απόλυτα συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους.

Όπως ο πρώην αμειβόμενος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Κολιός (τώρα συζητάει με τον Χρήστο Μέτιο για να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια ΑΜΘ), ο Γιώργος Κυζιρίδης (καλό παιδί αλλά… ευκολόπιστος) και το γνωστό “πολιτικό ανεμούριο” Κυριάκος Αραμπατζής (αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι υποψήφιος με τον Σταυράκογλου, για αύριο δεν ξέρουμε).

Αλλά και κάποιοι ή κάποιες ακόμα που βρισκόταν πέριξ της δημοτικής αρχής. Όπως η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου και η Κρύστα Μπαμπούρα, που ήταν άλλοτε μέλος στο Δ.Σ της ΤΙΕΔΑ και άλλοτε διορισμένη υπάλληλος εκεί.

Κόντρα σε όλους αυτούς λοιπόν, αποφάσισε ο Γιάννης Ζαμπούκης στα τέλη του 2021  να… χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, απέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με δυναμική αντίδραση τους απομάκρυνε και… απελευθερώθηκε. Μόλις τέσσερα χρόνια λοιπόν είναι στα δημοτικά πράγματα της Αλεξανδρούπολης ο σημερινός δήμαρχος, όταν όλοι οι άλλοι είναι πολύ παλαιότεροι από αυτόν.

Τουλάχιστον ο Λαμπάκης δεν παριστάνει το… νέο

Να τους πάρουμε έναν-έναν με την σειρά. Ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, για τον οποίο έγραψα την προηγούμενη φορά ότι είναι ο πιο σοβαρός απ’ όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να κερδίσουν τον σημερινό δήμαρχο και κάποιοι ψάχνατε θεωρίες συνομωσίας, αλλά δικαιώθηκα. Γιατί αυτός τουλάχιστον δεν παριστάνει ούτε εμφανίζεται ως κάτι… νέο.

Κι επίσης αποδείχθηκε ότι χειρίστηκε αθόρυβα, παρασκηνιακά και αποτελεσματικά τις συζητήσεις με τον Στάθη Ασπιώτη και τον έφερε στην παράταξη του. Έτσι και αλλιώς πάντως, ο κ.Λαμπάκης βρίσκεται στα αυτοδιοικητικά από το 2003 και συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια. Άρα δεν μπορεί να… παριστάνει το νέο.

Όπως πλέον δεν μπορεί να το κάνει και ο πρόσφατα προσχωρών μαζί με την παράταξη του στην “Πόλη και Πολίτες” Στάθης Ασπιώτης, ο οποίος μήνες τώρα εμφανίζονταν ως το… νέο, αλλά συμμάχησε με το πιο παλιό. Εγώ πάντως του το είχα πει του Στάθη, γιατί τον συμπαθούσα από παλιά. “Δεν μπορείς. Τζάμπα θα… ματώσεις και οικονομικά και ψυχολογικά”, αλλά αυτός με έβριζε στο fb νομίζοντας ότι θέλω το κακό του.

Απ’ το 2006 με Κούρτη ο Σταυράκογλου

και μετά διορισμένος σε αμειβόμενες θέσεις

Τους συναγωνίζεται σε… παλαιότητα ο Σταύρος Σταυράκογλου. Μπορεί να προσπαθεί να εμφανιστεί ή να παριστάνει το καινούργιο και άφθαρτο, αλλά αυτός και αν είναι πιο παλιό και απ’ το παλιό. Όπως ο… Άλκης Στέας ένα πράγμα, μια και μου τον θύμισε με το σακάκι που φόρεσε πρόσφατα σε παρουσίαση υποψηφίων του. Γιατί προσπαθεί να το κρύψει, αλλά να θυμίσουμε σε όλους που σίγουρα δεν το γνωρίζουν, ότι από το 2006 ασχολείται με τον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Εκείνη την χρονιά ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στενός συνεργάτης και από τους βασικούς στην προεκλογική “εκστρατεία” με τον Χρήστο Κούρτη, αλλά απέτυχε να εκλεγεί. Η πρώτη φορά που διεκδίκησε λοιπόν εκλογή από τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης, απέτυχε. Γι’ αυτό φαίνεται στη συνέχεια προτίμησε να γίνει ο μονίμως… διορισμένος σε αμειβόμενες θέσεις.

Το 2010 “κόλλησε” στον τότε δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και διορίστηκε Γενικός Γραμματέας του δήμου Αλεξανδρούπολης. Το 2014, πάλι με διορισμό από την τότε κυβέρνηση Ν.Δ του Αντώνη Σαμαρά, έγινε Πρόεδρος στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης (α, ρε κουμπάρε Άκη κάνεις κάτι επιλογές κάποιες φορές).

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου

και η στήριξη στον “αντάρτη” Τοψίδη

Όταν τελείωσε και από εκεί επειδή ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ, το 2017 με την βοήθεια του διαχρονικού φίλου του Τάκη Τοψίδη, έγινε Πρόεδρος στη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου. Διορισμένος ουσιαστικά απ’ τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, αφού αυτό ήταν μεγαλομέτοχος της τράπεζας και αποφάσιζε ουσιαστικά ποιος θα την διοικεί. Γι’ αυτό και ο Σταυράκογλου ήταν από τους… θερμούς υποστηρικτές του  “αντάρτη” της Ν.Δ στις περιφερειακές εκλογές του 2019 και μέλος του στενού επιτελείου του.

Βέβαια έναν χρόνο μετά, παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του κ.Σταυράκογλου, αυτός ως Πρόεδρος και η διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, με την έγκριση της γενικής συνέλευσης των μετόχων, αποφάσισαν να “εξαφανίσουν” την πάλαι ποτέ κραταιά Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου και να την… απορροφήσει η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας.

Για να κλείσει φέτος τον Φεβρουάριο και να ψάχνονται τώρα οι μέτοχοι να δουν τι απέγιναν οι μετοχές και τα λεφτά τους και αν κινδυνεύουν όταν τελειώσει η εκκαθάριση να βάλουν και από την τσέπη τους έτσι και βεβαιωθούν ζημιές και χρέη. Όπως έγινε και με τις άλλες παρόμοιες τράπεζες σε όλη την Ελλάδα.

Ζητάει να εμπιστευθούν τον “αχταρμά” του

Σε όσους από αυτούς λοιπόν είναι απ’ την Αλεξανδρούπολη, ο Σταυράκογλου τους ζητάει τώρα να τον… εμπιστευθούν και να τον ψηφίσουν για να γίνει δήμαρχος. Α, να μην το ξεχάσω. Διορίστηκε και πάλι από την προηγούμενη Κυβέρνηση της Ν.Δ στην ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ (Ανώνυμη Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογίας Ανάπτυξης & Εργαστηριακών Δοκιμών, Πιστοποίησης & Ποιότητας), που ανήκει στην Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης.

Δεύτερη φορά λοιπόν θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών, δημιουργώντας αυτή την παράταξη- “αχταρμά”, ένα συνονθύλευμα με τα… ορφανά του Καραβασίλη και του Ασπιώτη, κάποιους φίλους του Λάκη Κιτσικίδη (και την κόρη του) απ’ το ΠΑΣΟΚ. Ορισμένοι όμως είναι σαν τον Σταυράκογλου, πιο παλιό και απ’ το παλιό.

Όπως για παράδειγμα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Αλεξανδρούπολης το 2010-2014 Νίκος Γρηγοριάδης, ο… άφωνος επί πολλά χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος του Απόστολου Φωτιάδη και στη συνέχεια περιφερειακός σύμβουλος με τον Τάκη Τοψίδη, ο Νίκος Βουλγαρίδης που είναι πάντως καλό παιδί και τον συμπαθώ.

Μαζί με κάποιους άλλους που τους κουβάλησε ο Αντώνης Καμελίδης από την “Κυψέλη” του Στάθη Ασπιώτη και είχαν αποτύχει να εκλεγούν το 2019 με το Γιάννη Ζαμπούκη. Μόνο τα τραπεζώματα και οι… ψαρούκλες που έτρωγαν, έμειναν από εκείνες τις εποχές. Οι μεν πήγαν στον Σταυράκογλου, ο Στάθης στον Λαμπάκη.

Μάλιστα έχουν μεγάλη πλάκα οι φωτογραφίες που βλέπω να ανεβάζει ο Σταυράκογλου από διάφορες συναντήσεις της παράταξης του με φορείς της Αλεξανδρούπολης. Γιατί κάποια πρόσωπα πριν από καιρό βρισκόταν σε συναντήσεις με τους ίδιους φορείς της “Κυψέλης” του Ασπιώτη και τους βλέπουν τώρα μπροστά τους με τον Σταυράκογλου οι διοικήσεις των φορέων και… κοιτούν με απορία.

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες με την Κρύστα Μπαμπούρα και τις συναντήσεις “Κυψέλης” και παράταξης Σταυράκογλου με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης. Παρούσα και στις δυο περιπτώσεις, η πρώην υποψήφια Ζαμπούκη και συνεργάτης του, αμειβόμενη από την ΤΙΕΔΑ για κάποιο χρονικό διάστημα

Αλλά και σε αυτή που βλέπετε (στη δική τους σελίδα την ανέβασαν) με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Ρούφο. Αυτός… αγορεύει και στη φωτογραφία φαίνεται το “πολιτικό ανεμούριο” Κυριάκος Αραμπατζής (ο πρώην της “ΑΝΑΣΑ”, πρώην Αντιδήμαρχος Ζαμπούκη, μετά…  ανεξάρτητος φίλος Καμελίδη, μετέπειτα με τον Ασπιώτη και τώρα με τον Σταυράκογλου, μέχρι στιγμής τουλάχιστον)  και τον Σταυράκογλου να μην δίνουν καμιά σημασία.

Ο πρώτος δείχνει να… αποκοιμήθηκε ή να προσέχει το κινητό που έχει μπροστά του, όπως και ο επικεφαλής της παράταξης που βρίσκεται τώρα, ο κ.Σταυράκογλου. Κι αυτός φαίνεται να προσέχει περισσότερο το κινητό του (και μετά κατηγορούν τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ότι το κάνει) παρά να ακούει αυτά που λέει ο Ρούφος.

Τους συναγωνίζεται στο… παλιό ο Πέτροβιτς

Και φυσικά στο πολύ παλιό συγκαταλέγεται αναμφίβολα και ο Δημήτρης Πέτροβιτς. Για όσους δεν το ξέρουν, το 2009 είχε ανακονώσει υποψηφιότητα για τον δήμο Αλεξανδρούπολης, με όνομα παράταξης, με γραφεία που νοίκιασε, με ταμπέλες και έκανε και εγκαίνια με χορούς και τραγούδια. Τελικά τους παράτησε όλους σύξυλους και πήγε υποψήφιος στην Περιφέρεια ΑΜΘ με τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη.

Γι’ αυτό και τώρα οι περισσότεροι δεν τον πίστευαν πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Στα αυτοδιοικητικά λοιπόν είναι και αυτός πολύ παλιός, όπως δηλαδή ο… δεύτερος τη τάξει στην παράταξη του Βαγγέλης Μυτιληνος, αφού εκλέχθηκε το 2010 και βρίσκεται 13 χρόνια στην Περιφέρεια και 9 ήταν Αντιπεριφερειάρχης Έβρου. Με μηδενικό έργο, γιατί αποτελεσματικότητα, ουσία και Πέτροβιτς είναι έννοιες εντελώς αντίθετες.

Για επικοινωνιακές δηλώσεις, εκδηλώσεις και φωτογραφίες είναι… μανούλα, αλλά μην του πείτε να λύσει κανένα πρόβλημα του Δημήτρη. Και φυσικά εκτός από τον ίδιο, πολύ πιο παλιός είναι όπως ήδη επισημάναμε, ένας από τους στενούς συνεργάτες του. Τον οποίο φρόντισε μάλιστα να μας παρουσιάσει μέσα από το ΒΙΝΤΕΟ της ανακοίνωσης υποψηφιότητας του.

Ναι σωστά είδατε. Τον φίλο μου Βαγγέλη Μυτιληνό ενοούμε. Πόσα χρόνια ήταν πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης και τον καθαίρεσε ο τότε δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.  Μετά ήταν υποψήφιος δήμαρχος αλλά βρέθηκε πιο πίσω και από το ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ Παυλάρα Μιχαηλίδη (αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή που ήταν κάποια στιγμή και δίδυμο με τον Μυτιληνό);

Όταν λοιπόν είσαι στην Περιφέρεια 13 χρόνια χωρίς ουσιαστικό έργο και… γαντζώνεσαι στην καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη για να παίρνεις τον μσθό ως τις 31 Δεκεμβρίου αλλά και για να… χρησιμοποιείς την θέση αυτή για τον προεκλογικό σου αγώνα (το έχουμε γράψει καιρό τώρα άσχετα αν κάποιες εφημερίδες το “ανακάλυψαν” πρόσφατα λόγω Σταυράκογλου), ποια αξιοπιστία δείχνεις; Με φανφάρες και δηλώσεις δεν καλύπτεις την… ανυπαρξία έργου.

Τα.. περίεργα του Σουφλίου

Τέλος, δεν μπορώ να μην επισημάνω τα όσα περίεργα συμβαίνουν στο Σουφλί. Ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος θεωρείται και απόλυτα δικαιολογημένα, το ακλόνητο φαβορί για επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή, ακόμα και από αντιπάλους ή και… φανατικούς εχθρούς του.

Ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε υποψηφίους συμβούλους, άσχετα αν είναι οι σημερινοί συνεργάτες του στη δημοτική αρχή. Οι άλλοι δύο που ανακοίνωσαν πως θα είναι απέναντί του ως υποψήφιοι δήμαρχοι Σουφλίου, μέχρι τώρα δεν ανακοίνωσαν κανέναν υποψήφιο σύμβουλο. Έστω και τοπικό.

Τι κοινό έχουν; Προέρχονται από την παράταξη του τέως δημάρχου Βαγγέλη Πουλιλιού.  Ο Σταμάτης Τσιακίρης εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Πουλιλιού, ο οποίος μάλιστα διετέλεσε και Αντιδήμαρχος Οικονομικών και προσυπέγραφε τα διάφορα… περίεργα που έκανε ο τέως δήμαρχος Σουφλίου. Όπως οι αναθέσεις στον εαυτό του και στο τρακτέρ του, για άντληση υδάτων από τις πλημμύρες.

Αλλά και ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία Γιώργος Μπαλτζής που ήταν το 2019 υποψήφιος με το κ.Πουλιλιό και απέτυχε να εκλεγεί. Θεμιτές οι φιλοδοξίες να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι και να διεκδικήσουν την εκλογή τους, αλλά στις πρώτες δηλώσεις τους μας μπέρδεψαν και εμάς και τον κόσμο από τον οποίο θα ζητήσουν να τους ψηφίσει.

Υποψήφιοι δήμαρχοι που… υποκλίνονται στον Καλακίκο

Γιατί… υποκλίθηκαν και οι δύο, με διαφορετικό τρόπο είναι αλήθεια, στον σημερινό δήμαρχο Σουφλίου, τον οποίο θέλουν με την υποψηφιότητα τους να κερδίσουν. Ο κ.Τσιακίρης δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον σημερινό δήμαρχο και θα ήταν καλή ιδέα να είναι υποψήφιος μαζί του. Άρα γιατί κατεβαίνει απέναντί του;

Από την πλευρά του ο κ.Μπαλτζής που είναι στρατιωτικός και τα… λέει τσεκουράτα, όπως ήταν και η χαρακτηριστικά ατάκα στην κορυφαία ελληνική ταινία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την Μάρω Κοντού, βαθμολόγησε τον Παναγιώτη Καλακίκο με 8,έχοντας ως άριστα το 10. Τέτοια ακούει λοιπόν ο κόσμος στο δήμο Σουφλίου και τους κοιτάζει με απορία.

Ώρα είναι να πεταχτεί και κανένας… Απόστολος Δαβής και αφού ανακοινώσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, να δηλώσει παράλληλα ότι ο Παναγιώτης Καλακίκος… είναι ο κορυφαίος δήμαρχος όλων των εποχών. Αν και ειδικά με τον Δαβή, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς.

Υ.Γ: Να έχεις… επιλεκτική ευαισθησία όταν είσαι υποψήφια και να δηλώνεις ότι δεν ανέχεσαι απειλητικές συμπεριφορές τηλεφωνικά από θεσμικούς σε γυναίκες της πόλης σου και να σε πιάνει… ιερή αγανάκτηση από μια καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν έκανες… γαργάρα την καταγγελία και μήνυση γυναίκας για ξυλοδαρμό από κορυφαίο θεσμικό (φίλο του πατέρα σου), είναι όχι απλά υποκριτικό, αλλά και καιροσκοπικό. Αλλά με… όποιον δάσκαλο καθίσεις…

Ο… Ναρκαλιευτής

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν