Νέος κύκλος σπουδών Αgrotech Academy απ’ την Agrotech Μποζατζίδης-Μητσιολίδης. Έναρξη μαθημάτων 11 Σεπτεμβρίου

Νέος κύκλος σπουδών Αgrotech Academy απ’ την Agrotech Μποζατζίδης-Μητσιολίδης. Έναρξη μαθημάτων 11 Σεπτεμβρίου

Η Agrotech Academy ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους νέους σπουδαστές της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης με τα μαθήματα να ξεκινούν στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η AgrotechAcademy σε συνεργασία με την John Deere, τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτωνπροσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνογνωσίας και καινοτόμων πρακτικών στη γεωργία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πρωτοποριακές τεχνολογίες των μηχανημάτων που, μαζί με τις υπηρεσίες γεωργίας ακριβείας, συνθέτουν το μέλλον της γεωργίας.

Η θεωρητική και πρακτική κατάρτιση θα γίνει από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της JohnDeere στα υπερσύγχρονα γεωργικά μοντέλα της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας παγκοσμίως. Όσοι παρακολουθήσουν το πρόγραμμα  της AgrotechAcademy μπορούν να αναπτυχθούν και να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά, αναβαθμίζοντας τις γνώσεις τους. Όχι μόνο μπορούν να χτίσουν την καριέρα που θέλουν αλλά και να εξελιχθούν χωρίς όρια στην ίδια την Agrotech.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια θέση εργασίας στην εταιρεία περίμενε έως τώρα κάθε απόφοιτο τηςAgrotechacademy, όλοι δηλαδή οι συμμετέχοντες του προηγούμενου κύκλου βρήκαν εργασίαστην Agrotech μετά το πέρας των σπουδών τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

http://www.agrotechniki.gr/Academy/Academy.aspx

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν