Τσιαούση: Από πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Διευθύντρια υφυπουργού ΣΥΡΙΖΑ, τώρα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με Σταυράκογλου

Τσιαούση: Από πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Διευθύντρια υφυπουργού ΣΥΡΙΖΑ, τώρα υποψήφια δημοτική σύμβουλος με Σταυράκογλου

Από πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2012, επί Μνημονιακής κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, στη συνέχεια Δευθύντρια του Συριζαίου υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη (2019), επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ το 2021 και τώρα υποψήφια δημοτική σύμβουλος Άλεξανδρούπολης με τον… δεξιό Σταύρο Σταυράκογλου, για την Ελένη Τσιαούση.

Η κ.Τσιαούση, εν ενεργεία υπάλληλος στο Ληξιαρχείο του δήμου Αλεξανδρούπολης, διετέλεσε επίσης και Αντινομάρχης Έβρου επί Νίκου Ζαπουνίδη, στήριξε στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ τον Γιωργάκη Παπανδρέου, επί Κυβέρνησης του οποίου ψήφισε τα Μνημόνια. Είναι επίσης γνωστό, ότι στις πρόσφατες εθνικές εκλογές ήταν από τους υποστηρικτές του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Βασίλη Τσολακίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Από πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, η Ελένη Τσιαούση ανέλαβε Διευθύντρια στον υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκο Μπόλαρη

Μετά από όλες τις προηγούμενες θέσεις και συχνές αλλαγές επιλογών που έχουν σχέση με τους κομματικούς χώρους του  ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα αποφάσισε να συνταχθεί με την παράταξη ενός πρώην Προέδρου Νομαρχιακής της Ν.Δ. Έβρου. Του υποψήφιου δημάρχου Σταύρου Σταυράκογλου, ενισχύοντας έτσι την σύνθεση μιας δημοτικής παράταξης “αχταρμά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Ελένη Τσιαούση (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ): “Ως απλός στρατιώτης συμπαρατάσσομαι με τον Γιώργο Παπανδρέου”

Όπως λοιπόν αναφέρει η ίδια με ανακοίνωση της επιχειρώντας να δικαιολογήσει την επιλογή της αυτή:

“Φίλες και φίλοι, αγαπητοί μου συμπολίτες

Είμαι η Ελένη Τσιαούση!

Πέρασαν  24 χρόνια από τότε  που μετακόμισα  στην Αλεξανδρούπολη ερχόμενη από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Ορεστιάδα.

Από την πρώτη στιγμή, η πόλη μας με εντυπωσίασε με τον πολιτισμό της, την ιστορία της και τους ευγενικούς της ανθρώπους.

Η Αλεξανδρούπολη έγινε η πόλη που αγάπησα, που αγαπώ και που θα αγαπώ για πάντα. Έγινε το λιμάνι μου!

Η πορεία μου μέχρι σήμερα  είναι αφιερωμένη στην υπηρεσία του πολίτη.

Αυτός ο τόπος, από τη Μέστη μέχρι και τους Κήπους, με αγκάλιασε, με στήριξε σε όλες τις εκλογικές μου μάχες.

 Νιώθω ότι ήρθε η ώρα  να  ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα.

Ο Δήμος μας αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες και τις πιο ενδιαφέρουσες προκλήσεις στην ιστορία του.

Η εποχή απαιτεί να σταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι, να δώσουμε τα χέρια και τον καλύτερο εαυτό μας,   για να οικοδομήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια μας.

Η ζωή με δίδαξε  πως η πολιτική πρέπει να είναι μια πράξη αγάπης και συμμετοχής. Πρέπει  να είμαστε προσηλωμένοι στις ανάγκες και τις επιθυμίες των συμπολιτών μας και να διασφαλίζουμε την δίκαιη και ισότιμη ανάπτυξη του τόπου μας απ΄ άκρη σ΄άκρη.

Καταθέτοντας τις γνώσεις που απέκτησα, την εμπειρία  και το πάθος μου γι’ αυτόν τον τόπο, αποφάσισα να είμαι  υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Δηλώνω πεπεισμένη πως η παράταξη “ΑΡΧΗ” και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταύρος Σταυράκογλου αντιπροσωπεύουν τις αξίες που  πιστεύω και με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο και ως πολιτικό. Επιπλέον είμαι βέβαιη ότι ο Σταύρος Σταυράκογλου έχει τη θέληση και κυρίως την ικανότητα να διοικήσει το Δήμο με δικαιοσύνη, με διαφάνεια, με αξιοκρατία.

Είμαστε η  ομάδα που μπορεί να φέρει την ανανέωση και την ανάπτυξη που χρειάζεται και αξίζει  ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Υπόσχομαι να εργαστώ με συνέπεια και αφοσίωση. Η υποστήριξή σας και η εμπιστοσύνη σας είναι πολύτιμες για μένα και για την πρόοδο της Αλεξανδρούπολης.

Ελάτε να  δουλέψουμε μαζί για να διαμορφώσουμε το Δήμο που θέλουμε, που αγαπάμε και μας αξίζει”.