Σαμοθράκη: Ζήσε μια αξέχαστη, ασφαλή κρουαζιέρα γύρω απ’ το νησί με τον “ΑΞΙΕΡΟ” της Samothraki Cruises

Σαμοθράκη: Ζήσε μια αξέχαστη, ασφαλή κρουαζιέρα γύρω απ’ το νησί με τον “ΑΞΙΕΡΟ” της Samothraki Cruises

Βρίσκεται για διακοπές στην Σαμοθράκη ή σκοπεύσεις να την επισκεφθείς σύντομα και δεν έζησες την μοναδική, αξέχαστη εμπειρία μιας περιήγησης γύρω απ’ το νησί με κρουαζιέρα; Κάντο ΤΩΡΑ.

 

Με την ασφάλεια πάνω απ’ όλα που σου προσφέρει ο επαγγελματισμός, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα των ανθρώπων της  Samothraki Cruises.

Κλείστε ΤΩΡΑ την επόμενη καθημερινή σας κρουαζιέρα γύρω από το νησί της Σαμοθράκης με τον “ΑΞΙΕΡΟ” και απολαύστε μια ανεπανάληπτη κρουαζιέρα και να περάστε πανέμορφα.

Λιμάνι αναχώρησης: Θερμά

Ώρα αναχώρησης : 11.30

Καλέστε τώρα

+306975907181

Απ’ τις αρχές Ιουλίου ξεκίνησαν οι καθημερινές περιηγήσεις με το σκάφος της “ΑΞΙΕΡΟΣ”. Μπορείτε να επισκεφθείτε το μοναδικής ομορφιάς “Κρεμαστό Νερό” και να κολυμπήσετε στην παραλία του, «Της Γριάς τα Πανιά» με τους παράξενους γεωλογικούς σχηματισμούς και την Παραλία Βάτος, μια από τις ωραιότερες της Σαμοθράκης, που βρίσκεται ανατολικά της Παχιάς Άμμου στα νότια του νησιού.

 Απολαύστε τις αμέτρητες ομορφιές του νησιού που βρίσκονται στον ΝΑ τμήμα της Σαμοθράκης και δεν είναι προσβάσιμες απ’ τον επαρχιακό δρόμο παρά μόνο με το πλοιάριο της Samothraki Cruises.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα δρομολόγια, τις ώρες την διαδρομή, τις στάσεις και τις τιμές των εισιτηρίων, μπορείτε να τηλεφωνείτε στα: 

+ 30 6975907181

Μπορείτε επίσης να απευθύνεστε για πληροφορίες και στο Samothraki Beach Apartment & Suites Hotel στα τηλέφωνα:

  • +30 25510 95359,

  • +30 6932658222

Τώρα η επίσκεψη και οι διακοπές στην Σαμοθράκη, μπορούν να αποκτήσουν καινούργιες, ανεπανάληπτες εμπειρίες, με μια κρουαζιέρα γύρω απ’ το νησί, που σας δίνει την δυνατότητα και την ευκαιρία να ζήσετε το σκάφος της Samothraki Cruises.

ΔΕΙΤΕ περισσότερα και στο:

https://samothrakicruises.com/

 

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν