Ο Νίκος Αλιάγας στο Αμόριο Σουφλίου – Η σύζυγος του κατάγεται απ’ το Διδυμότειχο και έρχονται συχνά  στον Έβρο

Ο Νίκος Αλιάγας στο Αμόριο Σουφλίου – Η σύζυγος του κατάγεται απ’ το Διδυμότειχο και έρχονται συχνά στον Έβρο

Βόλτα στο χωριό Αμόριο Σουφλίου έκανε σήμερα το πρωί ο Νικος Αλιάγας, ο καταξιωμένος Ελληνογάλλος τηλεπαρουσιαστής, με τεράστια απήχηση στις δυο χώρες αλλά και παγκόσμια.

Βρέθηκε στο καφενείο του χωριού, όπου μάλιστα συνάντησε κάποιους κατοίκους του Αμορίου με τους οποίους γνωρίζονται από την Γαλλία, όπου ζουν και αυτοί. Απλός, καταδεκτικός, προσυνής σε όλους, ο συμπατριώτης μας κορυφαίος παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης και όχι μόνο, δέχθηκε με χαρά να φωτογραφηθεί με τον Γιώργο Στοϊλούδη και τον Βασίλη Τσιμπονάκη στο κέντρο του χωριού, όταν του το ζήτησαν.

Ο Νίκος Αλιάγας που κατάγεται από ο Μεσολλόγγι και είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Γαλλία, έρχεται κάθε καλοκαίρι στην πατρίδα του με την οικογένειά του για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μάλιστα έρχεται και στον Έβρο πολλές φορές, όπως τώρα, αφού η σύζυγος του Τίνα Γρηγορίου κατάγεται από το Διδυμότειχο όπου μένουν στενά συγγενικά της πρόσωπα και βρίσκεται κοντά τους.

Ο Νίκος Αλιάγας και η Τίνα Γρηγορίου μένουν μόνιμα στο Παρίσι, όμως λατρεύουν την Ελλάδα. Η Τίνα Γρηγορίου είναι ψυχολόγος και επισκέπτεται συχνά το Λονδίνο για τη δουλειά της. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, την Αγάθη και τον Ανδρέα. Μάλιστα οι δυο τους μαζί με τον γιο και την κόρη τους παραβρέθηκαν χθες σε γάμο συγγενή της συζύγου του, αρχικά στο μυστήριο που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίνων Θεοδώρων Ορεστιάδας και στη συνέχεια στο γαμήλιο γλέντι στο κέντρο “Alexander” της οικογένειας Κουρούδη στο Χειμώνιο.

Ο Νίκος Αλιάγας με τους εφημέριους του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας στον χθεσινό γάμο

Ο Νίκος Αλιάγας έχει μεγάλη αγάπη, πάθος θα λέγαμε για την φωτογραφία και έτσι πολλές φορές επηγαίνει σε διάφορα χωριά της περιοχής του Διδυοτείχου όταν έρχεται στον Έβρο και φωτογραφίζει όσα του αρέσουν. ΌΠως παλαιότερα σε κτηνοτροφική μονάδα στο ΑσημένιοΔιδυμοτείχου (φωτό Inevros)

 

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν