Αλεξανδρούπολη: Ο χαρισματικός Ηλίας Βρεττός έρχεται την Παρασκευή 11 Αυγούστου στο κορυφαίο Pico by night

Αλεξανδρούπολη: Ο χαρισματικός Ηλίας Βρεττός έρχεται την Παρασκευή 11 Αυγούστου στο κορυφαίο Pico by night

Ο χαρισματικός Ηλίας Βρεττός έρχεται την Παρασκευή 11 Αυγούστου στην Αλεξανδρούπολη και το κορυφαίο Pico by night, για να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές κεφιού και διασκέδασης.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, που με την καταπληκτική του σκηνική παρουσία έχει κατακτήσει τις μεγάλες πίστες και τα τελευταία χρόνια γράφει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο και φυσικά είναι αγαπητός σε όλους θα βρεθεί στην περιοχή μας και όλοι οι δρόμοι της διασκέδασης οδηγούν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, στο ανανεωμένο Pico by night (Λ. Δημοκρατίας 328). Γι’ αυτό μην χάνετε ώρα και τηλεφωνήστε για τα

RESERVE σας στο:

25510 – 24700

Ο εκπληκτικός Ηλίας Βρεττός θα χαρίσει στους θαυμαστές του όλες τις γνωστές επιτυχίες που τον έκαναν γνωστό και τον καταξίωσαν στον χώρο της ελληνικής μουσικής και του τραγουδιού.

Το καλοκαίρι γεμάτο κεφάτες, μοναδικές στιγμές διασκέδασης προχωράει και φυσικά το ανανεωμένο Pico by night, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, με άκρως καλοκαιρινές επιλογές τραγουδιών και ρυθμούς, αποτελεί εγγύηση για αξέχαστες νύχτες κεφιού. Με εμφανίσεις σπουδαίων καλλιτεχνών μέχρι τώρα, οι οποίες συνεχίζοβται την Παρασκευή 11 Αυγούστου με τον Ηλία Βρεττό.

Και φυσικά ο αγαπημένος σας Ηλίας Βρεττός θα τραγουδήσει και την τελευταία του επιτυχία που κυκλοφόρησε εδώ και δυο μήνες, το “Ξέρεις που θα με βρεις”.

Στo αγαπημένο σας Pico by night, που αποτελεί εδώ και χρόνια την κορυφαία επιλογή για την νυχτερινή σας διασκέδαση και όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί, στο κέντρο της πόλης, στην Λ. Δημοκρατίας 328

Τα RESERVE σας στο:

25510 – 24700

Τα σχόλια απενεργοποιήθηκαν