Γιάννης Στάνκογλου: Αποκάλυψε ότι χώρισε με την σύζυγό του Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν

Γιάννης Στάνκογλου: Αποκάλυψε ότι χώρισε με την σύζυγό του Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν

Ο Εβρίτης κορυφαίος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello», χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους του διαζυγίου τους.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν η οικογένειά του τον ακολουθεί στις περιοδείες του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Τα παιδιά μου, ναι. Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν».

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει αποκτήσει με τη σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο, δύο παιδιά. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε πει σχετικά με τη γνωριμία τους: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω”.

Στην ίδια συνέντευξη, ο ηθοποιός είχε πει: «Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του έναν για τον άλλον. Γουστάρω, αγαπάω. Είναι στιγμές που, ναι, είμαι ερωτευμένος, δεν είμαι πάντα, δεν γίνεται, θα πέθαινα. Είναι σαν τα ναρκωτικά ο έρωτας».
«Πάντα της έδειχνα πόσο την ποθώ»
Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, ήταν ζευγάρι για περισσότερα από 20 χρόνια. Σε μία άλλη συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό όταν ρωτήθηκε πώς ήταν τα χρόνια που είναι μαζί, ο ηθοποιός είχε απαντήσει: «Όλα αυτά τα χρόνια πάντα της έδειχνα πόσο την ποθώ. Και ακόμη το κάνω»

4Ο καταξιωμένος συντοπίτης μας ηθοποιός είχε αναφέρει μάλιστα ότι δεν ονειρευόταν να έχει τη δική του οικογένεια όταν ήταν μικρός και ότι δεν ήταν ποτέ υπέρ του γάμου. «Δεν ονειρευόμουν να κάνω τη δική μου οικογένεια. Αλλά μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι και εγώ μεγάλωσα σε μια αγαπημένη οικογένεια. Παντρεύτηκα πιο πολύ για το πάρτι και τα γραφειοκρατικά που προκύπτουν ειδικά αν έχεις και παιδιά» είχε προσθέσει στο παρελθόν.